El jutge deixa en llibertat el lladre de l'AP-7 que uns turistes van portar fins a Girona tancat en una caravana

El jove juntament amb un altre lladre van assaltar les víctimes amb el furt pel mètode del peruà a l'autopista a Sant Julià de Ramis

Va ser detingut pels Mossos a Girona

Vídeo: Sorprenen un lladre a l'AP-7, el tanquen a la caravana i el detenen a Girona

Oriol Puig Tomàs

Eva Batlle

Eva Batlle

El jutge ha deixat en llibertat amb càrrecs el lladre de l'AP-7 que uns turistes van portar fins a Girona tancat en una caravana. El jove juntament amb un altre lladre van assaltar les víctimes amb el furt pel mètode del peruà a Sant Julià de Ramis, com va avançar Diari de Girona.

El delinqüent de 23 anys va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte de furt a interior de vehicle. Aquest individu ja comptava amb antecedents policials i no era el primer cop que actuava per l'autopista. Aquest dijous va passar a disposició del jutge de guàrdia a Girona i va deixar-lo en llibertat amb càrrecs.

Els fets que l'imputaven van succeir el dimecres a Sant Julià de Ramis. Uns turistes hongaresos van patir un furt amb el "mètode del peruà" a l'autopista AP-7 per part de dos individus. Van carregar un dels delinqüents a dins de la caravana i en van portar portat fins als Mossos d'Esquadra a Girona, on va ser detingut.

L'altre lladre estava amagat a darrere del vehicle i va aconseguir robar diners, telèfons mòbils i fins i tot roba i després va fugir amb el botí. Els Mossos el busquen.

Subscriu-te per seguir llegint