Pepco, la rival de Primark, ja ha obert la botiga de Girona

Està al carrer en uns baixos del carrer Lorenzana on hi havia hagut serveis de la Clínica Girona

Tapi Carreras

Tapi Carreras

Pepco, la cadena «low cost» de roba que fa la competència a Primark, ja ha obert la seva botiga al carrer Lorenzana de Girona, en uns baixos on antigament hi havia hagut el servei de nefrologia i hemodiàlisi de la Clínica Girona.

Entre els productes més demandats de la cadena hi ha peces de roba de tota mena, complements i diversos articles per a la llar, sempre amb la premissa d’un preu molt baix i amb productes molt senzills. Al catàleg hi ha productes per a nadons, infants, homes, dones, mascotes, joguines i de decoració.

Cadena en expansió

Pepco, coneguda com la «Primark polonesa», va néixer fa tot just nou anys però la seva expansió és imparable des d’aleshores. Ja compta amb pràcticament 3.000 establiments en almenys dotze països europeus. A Espanya té obertes més de 270 botigues, sobretot al País Valencià i a la Comunitat de Madrid. A més a més, també n’hi ha a Astúries, a Castella i Lleó, al País Basc, a la Rioja, a Múrcia, a Andalusia, a Castella- la Manxa i a l’Aragó. A Catalunya ja disposa d’una vintena d’ubicacions, segons s’informa a la seva pàgina web. La botiga de Girona, obre pràcticament al mateix temps que la que tenen prevista a Lleida, on la inauguració es preveu tan sols quatre dies més tard.

A les comarques gironines, Pepco encara no disposava de cap establiment. Les botigues més properes estaven a Santa Susanna i a Premià de Mar, ambdues a la comarca del Maresme. També en té una a Vic. La majoria però, estan situades a Barcelona.