Detenen de nou el lladre que va saquejar cotxes a Riudellots després de rebentar-ne dos d'un grup ciclista a Girona

Veïns van alertar els Mossos que un home estava trencava els vidres d'uns automòbils amb una porra a Pedret

El material recuperat pels Mossos a Girona

El material recuperat pels Mossos a Girona / Mossos

Eva Batlle

Eva Batlle

L'home detingut dijous a Riudellots de la Selva després de saquejar una vintena de cotxes ha tornat a actuar i en aquest cas ho ha fet a Girona ciutat.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona el van enxampar aquest diumenge a Pedret rebentant dos vehicles més. L'home de 38 anys va tornar a acabar arrestat pels fets.

En el cas d'aquest cap de setmana, els agents el van poder arrestar cap a tres quarts de vuit del vespre després que diversos veïns els avisessin que un home estava trencava els vidres d'uns automòbils amb una porra a Pedret.

Es van dirigir al carrer Pedret i van localitzar dos cotxes amb els vidres trencats. A continuació, van fer recerca per la zona i van comprovar que hi havia un home a tocar la llera del riu i que al seu costat, en aquesta àrea fosca al costat del Ter, hi havia tot d’objectes llençats per terra en una àrea amb vegetació.

Els Mossos van poder recuperar el material que pertanyia a un grup ciclista i van detenir aquest individu pel robatori a interior vehicle.

També van intervenir una defensa extensible que presumptament va ser utilitzada pel lladre per fracturar els vidres dels vehicles i accedir al seu interior. Entre el material recuperat hi ha samarretes, gorres, ulleres i altres estris de ciclisme.

L’arrestat ha passat aquest matí a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona. Cal recordar que l'home, que compta amb antecedents policials, ja va ser detingut dijous passat el matí quan estava a l'estació de tren de Riudellots després de presumptament haver comès una vintena de robatoris d'aquest mateix tipus i el cap de quatre dies hi va tornar a Girona.