L’Ajuntament de Girona repara i repinta la caseta del rellotge de la Devesa

També s’han dut a terme tasques de manteniment del lavabo públic del carrer del Carme i en les pròximes setmanes es farà en els de la Rambla i la plaça de la Independència 

Els treballs a la caseta del rellotge.

Els treballs a la caseta del rellotge. / Ajuntament de Girona

Josep Coll

Josep Coll

L’Ajuntament de Girona està reparant i repintant la caseta del rellotge de la Devesa, on hi ha els lavabos públics. Dos treballadors provinents del Pla Municipal d’Ocupació estan duent a terme els treballs per tal d’embellir l’equipament i perquè la ciutadania pugui usar-lo en unes condicions òptimes. També s’ha actuat en el lavabo públic del carrer del Carme i s’intervindrà en les pròximes setmanes en el de la Rambla i en el de la plaça de la Independència.

Segons ha explicat l'Ajuntament en un comunicat, l'actuació a la caseta del rellotge consisteix en el manteniment de l’equipament, tant per dins com per fora. S’estan pintant les portes, les finestres i les parets interiors i exteriors, així com la resta d’elements. A més, des del servei de fusteria s’està reparant les tapetes malmeses i els forats de les portes.

Unes actuacions similars s’han dut a terme en el lavabo públic del carrer del Carme. Allà els treballs es van realitzar durant les primeres setmanes de gener. Està previst que en les pròximes setmanes, s’actuï en els lavabos públics de la Rambla i de la plaça de la Independència.