El PSC vol que es faci un centre cívic al barri de la Massana de Salt

Els socialistes reclamen la necessitat d'un espai municipal pels veïns d’uns dels barris amb més població de la vila

Joan Martín.

Joan Martín. / PSC

Tapi Carreras

Tapi Carreras

El Grup Municipal del PSC a Salt ha presentat una moció al ple amb l'objectiu de crear un Centre Cívic al Barri de la Massana. Aquesta proposta, segons els socialistes, respon a la necessitat d'oferir un espai social i cultural als veïns d'aquesta àrea, consolidant així la seva vida associativa i abordant "la manca d'infraestructures municipals en comparació amb altres barris del municipi", segons un comunicat dels socialistes.

La moció destaca la importància del teixit associatiu i cultural de Salt com una força vital que enriqueix la comunitat i fomenta la participació ciutadana i valora que amb l'existència d'espais socials i culturals a tots els barris, es garanteix l'equitat d'accés a les activitats i es promou el desenvolupament harmònic i equilibrat de la vida comunitària.

La creació d'un Centre Cívic al Barri de la Massana és considerat pels socialistes com una resposta crucial per abordar la mancança estructural en aquesta zona, proporcionant un espai social i cultural essencial. "Apostem per un Salt on cap barri quedi exclòs de les oportunitats que ofereixen els espais socials i culturals. Aquesta iniciativa reflecteix el nostre compromís amb la igualtat i la inclusió, assegurant que tots els barris puguin gaudir dels mateixos avantatges i oportunitats" afirma Joan Martín, portaveu del PSC.

La proposta socialista remarca que la Massana és el segon barri amb més població del municipi i gaudeix d’una rica vida associativa, tot i que posa de manifest la manca d'un espai municipal dedicat que compleixi funcions de promoció cultural, social i comunitària. Moisés Tomàs, regidor del PSC subratlla que "la creació d'un Centre Cívic a la Massana és fonamental per garantir que tots els veïns tinguin accés a espais de participació i cultura. Aquesta proposta no només és una resposta a una necessitat evident, sinó també un pas més cap a la construcció d'una comunitat més cohesionada i inclusiva."

 

La iniciativa dels socialistes destaca la importància de la col·laboració ciutadana en la definició i construcció d'espais que beneficiïn tota la població i recorden que aquesta proposta és fruit de les demandes expressades pel barri en diverses ocasions i públicament per l'associació de veïns del barri.

Amb la presentació d'aquesta moció, el PSC assegura que "busca consolidar la cohesió comunitària al barri de la Massana i contribuir al creixement harmònic de la vida social i cultural de tot Salt".