Presó sense fiança l'home que va amputar la mà a un altre amb un matxet a Girona

L'home havia sortit d'un centre penitenciari recentment

El cas es manté per homicidi en grau de temptativa

Agents de la Policia Municipal de Girona en una imatge d'arxiu.

Agents de la Policia Municipal de Girona en una imatge d'arxiu. / Aniol Resclosa

Eva Batlle

Eva Batlle

El jutge ha enviat a presó provisional l'home de 30 anys que va atacar-ne un altre aquest dimarts a la nit amb un matxet i li va amputar la mà. Avui ha passat a disposició judicial i la magistrada del jutjat de guàrdia ha decidit enviar-lo a presó comunicada i sense fiança per un delicte d'homicidi en grau de temptativa, segons confirma el TSJC. 

Aquest home va ser detingut l'endemà dels fets per la Policia Municipal de Girona i ja acumulava multitud d'antecedents policials i sobretot per delictes com lesions, baralles amb arma blanca, entre altres. També ha estat ingressat anteriorment a la presó i feia poc precisament que n'havia sortit.

L'atac amb matxet es va produir durant baralla entre dos homes davant d'un bar del barri de Sant Narcís. Ambdós amb molts antecedents. El ferit de 34 anys va ingressar des del dimarts a la nit a l'Àrea de Crítics de l'hospital Josep Trueta de Girona i presentava l'amputació de la mà i més ferides al cos. Els Mossos després dels fets van poder saber qui era l'autor de l'agressió i l'endemà se'l va arrestar i avui ha passat a disposició de la jutge que n'ha acordat l'ingrés a presó.