Una gata de Llagostera mor després que un home tanqués dos gossos en un espai d'una protectora

Va deixar tancats dos gossos, que havia sostret d'una finca, dins d'un galliner on el felí es recuperava d'una operació d'esterilització

L'individu anava tapat amb una gorra i un buf, segons una càmera de seguretat

La policia investiga els fets que es van produir la nit de diumenge a dilluns

La Perla, la gata que un home va decidir matar alliberant dos gossos al galliner on es recperava.

La Perla, la gata que un home va decidir matar alliberant dos gossos al galliner on es recperava. / Gats 108 Llagostera

Tapi Carreras

Tapi Carreras

L'Associació Gats 108 de Llagostera ha denunciat que una persona va alliberar quatre gossos i els va deixar entrar en un espai on hi tenen una gata recuperant-se d'una operació. El felí, de nom Perla, va acabar morint.

Segons relata l'entitat, "un degenerat o malalt d'odi", hauria trencat la tanca d'uns horts i hauria deslligat uns gossos que hi havia a l'interior. A continuació hauria obert un galliner on la protectora hi tenia la gata recuperant-se d'una operació d'esterilització. Allà hi hauria fet entrar dos gossos i hauria tancat la porta fins que haurien matat la gata.

L'animal va ser rescatat al novembre, amb tres mesos, quan estava al mig de la carretera. En recollir-la, li faltava un ull.

Investigació oberta

Segons informa el digital El Poll TV, la Policia Local de Llagostera intenta identificar l'home. Hauria entrat al recinte la nit de diumenge a dilluns i anava tapat amb un buf i una gorra, segons l'enregistrament de les càmeres de seguretat d’una finca privada.