Les obres de la C-65 tornen a causar cues quilomètriques entre Quart i Llambilles

Els treballs van començar la setmana passada i els vehicles que volen anar a Girona han de fer-ho passant pel centre de Quart

La senyalització i les cues registrades la setmana passada per les obres de la C-65

La senyalització i les cues registrades la setmana passada per les obres de la C-65 / MARC MARTI FONT

Eva Batlle

Eva Batlle

Les obres de la C-65 tornen a causar cues quilomètriques, en aquest cas entre Quart i Llambilles. Aquesta és novament la situació amb la qual s'han trobat molts conductors que anaven cap a Girona ciutat per agafar per exemple l'AP-7 a l'entrada sud.

Les cues han començat a primera hora del matí -cap a les 8- i encara a les 10 s'estan produint, segons el Servei Català de Trànsit.

Amb tot, però, de moment no són tan llargues com les del dijous dia 6 de juny quan van començar els treballs. Avui s'han registrat retencions de fins a dos quilòmetres mentre que la setmana passada van arribar als 10. Cap a les dotze del migdia, les retencions ja havien baixat fins a un quilòmetre.

Aquestes obres provoquen que la C-65 no es pugui agafar en sentit Girona. Això obliga els vehicles que van cap a la ciutat o en sentit sud, a haver de passar per la C-250 pel centre de Quart, fet que encara congestiona més la circulació.

Fins al 20 de juny

Aquests treballs els porta a terme Departament de Territori de la Generalitat i comprenen un tram de 600 metres entre l’enllaç de la variant de Girona i la gasolinera de Quart. La previsió és que acabin cap al dia 20 de juny.  Aquests treballs seguiran fins al divendres i els dies 17 i 18 de juny. En tots aquests dies, els operaris treballaran tant de dia i nit. Mentre que els dies 19 i 20 només hi haurà treballs a la nit.