La innovadora Área Movistar LaLiga aterra a Girona :: Prensa Ibérica para LaLiga

La innovadora Área Movistar LaLiga aterra a Girona

Àlex Gallar i Pape Diamanka, jugadors del Girona FC, presenten un espai que uneix la passió pel futbol, l’entreteniment i les noves tecnologies

El pas recent per LaLiga Santander, experiència que pocs imaginaven fa uns anys, s'ha traduït en la confirmació que l'afició del Girona FC està més viva que mai. Això queda patent a les grades plenes del Montilivi quan l’equip salta a la gespa a cada partit de LaLiga SmartBank.

Ara, en l'entorn blanc-i-vermell tant els més petits de la casa com els més veterans, tenen l'oportunitat de mostrar la seva estima no només cap a l'equip de la ciutat, sinó també pel futbol, sense necessitat d'haver d'esperar cada quinze dies per anar a l'estadi. La botiga Movistar de la Gran Via Jaume I acull des del dijous 27 de febrer fins al proper dimarts 10 de març l'anomenada Área Movistar LaLiga, un espai en què l'esport rei i la tecnologia van de la mà perquè els visitants passin una estona agradable i alhora inoblidable.

La inauguració va comptar amb dos convidats molt especials. Àlex Gallar i Pape Diamanka, futbolistes de la primera plantilla, que es van acostar a la botiga per al delit dels aficionats. Van passar una bona estona provant les diferents activitats, que no són poques, de l'Área Movistar LaLiga, abans de signar autògrafs i fotografiar-se amb aquells aficionats que van decidir acostar-se per veure de prop alguns dels seus ídols.

Engalanat amb els colors blanc i vermell, aquest espai dóna l'oportunitat al visitant d’amarar-se de la competició. Permet mostrar els coneixements de cadascú sobre LaLiga o el seu equip, al mateix temps que et converteix, fins i tot, en futbolista. Aquesta iniciativa visitarà diferents punts de la geografia espanyola i va donar el seu tret de sortida el passat 3 d'octubre a Elx. Ciutats com València, Oviedo o Gijón ja s'hi han sumat a l'espera que ho facin altres. Ara, però, i fins d'aquí a uns dies, és el torn de Girona.

I què es pot fer? Experiències n’hi ha unes quantes. Gallar i Diamanka van ser els primers a provar-les; ara, ho pot fer qualsevol i de manera gratuïta. Per començar, la samarreta oficial del Girona FC i la Copa de campió de LaLiga Santander hi estan exposades perquè s’hi pugui fotografiar qui vulgui. A tot això, un dels jocs més llaminers és una ruleta interactiva que permet al participant guanyar un premi d'entre les desenes d'opcions que hi ha. No queda la cosa aquí. Posar-se a prova amb un joc de preguntes i respostes per mostrar els coneixements sobre el Girona FC i d'altres àmbits del futbol és una altra opció. O també, fer-se un cromo virtual, com si d'un jugador del conjunt de Montilivi es tractés.

Ara bé, el que crida més l'atenció és el simulador virtual que converteix l'usuari en futbolista durant uns minuts. L'artefacte, totalment innovador, permet ser un porter i aturar els xuts a porta, o també efectuar un servei des de la línia de banda, entre altres opcions. Tot, gràcies a unes ulleres virtuals d'última generació.

Tecnologia, innovació i també entreteniment són els principals elements que conformen l'Área Movistar LaLiga que, durant uns dies, farà estada a Girona. Hi ha temps fins al proper 10 de març per gaudir-ne. Gallar i Diamanka ja ho han provat. A què espereu?