El truc casolà definitiu per netejar la sorra del teu gat

Un dels trucs casolans per netejar la sorra de gats és utilitzar bicarbonat de sodi

Un dels trucs casolans per netejar la sorra de gats és utilitzar bicarbonat de sodi. Tot i això, l'excés d'aquest producte pot afectar la salut de la nostra mascota. En cas d'utilitzar-lo per neutralitzar les olors, ho has de fer en petites quantitats per controlar les reaccions del felí.

Aquest és el truc casolà per netejar la sorra de gat amb bicarbonat de la manera més segura. Aquest producte és un agent de neteja molt conegut per la seva excel·lent utilitat per eliminar les males olors de la safata de sorra de gat. El bicarbonat de sodi és popular per les propietats absorbents d'olors.

L'orina de gat conté àcid úric i urea, els bacteris de l'orina descompenen la urea en amoníac, un element que el bicarbonat té la capacitat de neutralitzar. De tant en tant, has de buidar la caixa de sorra i netejar-la, pots fer servir el bicarbonat de sodi en pols per fregar les caixes de sorra.

Fer servir bicarbonat de sodi és segur, generalment, però amb una quantitat molt moderada. Utilitza una quantitat petita i si notes alguna irritació al gat, deixa d'utilitzar aquest producte. Sobretot, abans de començar a fer-lo servir, consulta el teu veterinari de confiança.