No se t'acudeixi mai donar aquests 5 aliments al teu gos, les conseqüències poden ser nefastes

Aliments que, per a nosaltres són saludables, per a ells poden ser molt tòxics

Descobreix-los!

Donar aliments saludables per nosaltres, no és cuidar la nostra mascota

Donar aliments saludables per nosaltres, no és cuidar la nostra mascota / freepik

Jorge López

Les nostres mascotes són un tresor molt preuat. Les hem de cuidar correctament, per tal que no els falti de res: amor, activitat física, menjar i aixopluc. Però, a vegades creiem que estimar el nostre gos, representa donar-li menjar d'humà i anem molt equivocats. En aquest article, descobrireu els 5 aliments que mai heu de donar a les vostres mascotes, ja que pot ser molt perjudicial per a elles.

Un expert d'una empresa d'assegurances per a mascotes adverteix que molts d'aquests productes saludables poden resultar mortals per al nostre gos si les ingereixen.

Per norma general, els aliments dietètics no són bons, però aquests són els cinc que les mascotes han d'evitar ingerir sigui com sigui.

Els cinc aliments prohibits

Raïms i panses

Poden ser una alternativa saludable a les patates fregides i als snacks rics en greixos saturats, però poques persones saben que el raïm i les panses són tòxiques per als gossos. No has d'alimentar mai el teu amic pelut amb cap d'ells, ja que poden causar insuficiència renal canina, fins i tot, en petites quantitats.

Nous de macadàmia

Es poden menjar crues o torrades. Resulta un refrigeri popular abans del gimnàs per als qui estan preocupats per la seva dieta i busquen un impuls d'energia ràpida i fàcil. No obstant això, poden causar debilitat, vòmits i hipotèrmia als gossos, així que assegureu-vos d'evitar que les mengin.

Cebes i all

Les cebes i l'all són aliments bàsics a la majoria dels plats casolans, però també són un dels més perillosos per als gossos en totes les seves formes (ja sigui en pols, crus, deshidratats o cuits). Poden destruir els glòbuls vermells d'un gos i provocar anèmia.

Les cebes i els alls són molt perjudicials per a les mascotes

Les cebes i els alls són molt perjudicials per a les mascotes / @ stockking

Xilitol (xiclet)

Sovint s'anima les persones que intenten menjar més sa a consumir xiclet per frenar els desitjos, però quan el consumeixen els gossos, pot provocar un ràpid augment de la insulina que, alhora, pot generar hipoglucèmia.

Productes lactis

Els lactis saludables com el iogurt, el formatge baix en greix i la llet són una gran font de proteïnes i calci per als humans. Tot i això, molts gossos són intolerants a la lactosa i experimentaran problemes digestius si consumeixen lactis.