Necrològiques del 8 de febrer de 2023

ANGLÈS

MARIA SÁNCHEZ REINA

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Joan Noguer Gelada. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

BREDA

MARÍA JESÚS PUERTO MURILLO

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Julián Villa Ocasar. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

FOIXÀ

MANUEL PAREDES COLCHERO

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Rosa Casado Peláez. Residia a Foixà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Foixà.

JOAQUIM ALABAU CRUSET

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Neus Pellicer Johera. Residia a Foixà. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Foixà.

GIRONA

ÀNGELA MASSALLÉ CASTELLS

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Rafel Porras Leal. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

PILAR VAILLES

Ha mort als 93 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 9 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ANTONIO CRUZ LORENTE

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Angelina Vicente Sánchez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LLUÍS VILA VILA

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Dolors Tarrés Masó. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LA PINYA

JOAN SANTAEULÀRIA COLOMER

Ha mort als 98 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà divendres, dia 10, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església de la Pinya.

OLOT

JOAN ARREY SERRANO

Ha mort als 76 anys. Tenia tres fills i residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

MARÍA CABEZA RUIZ

Ha mort als. 89 anys. Era vídua de Miquel Sánchez Gregori. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PALAMÓS

MARIANA MARTÍNEZ RUIZ

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Riaza Sánchez. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

F. AMADEU COMES BRULL

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Antònia Santamaria Roura. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria delMar de Palamós.

SALT

MANOLO MARÍN ESPINOSA

Ha mort als 57 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatoriMémora de Girona.

SANT FELIU DE PALLEROLS

ANAÏS ROCA ROS

Ha mort als 39 anys. Era soltera. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

JORDI FERRÀNDIZ DURAN

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Rosa M. Rabat Sidera i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Feliu de Pallerols.

SANT HILARI SACALM

CONXITA ROSQUELLAS PUJOL

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Jaume Coll Garolera. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Hilari Sacalm.

SANT JOAN LES FONTS

ANTONIO RODRÍGUEZ PEREIRA

Ha mort als 72 anys. Tenia dos fills i residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

SANT JULIÀ DEL LLOR I BONMATÍ

FRANCESC CULLELL GARANGOU

Ha mort als 96 anys. Era vidu d’Àngela Oliveras Planella. Residia a Sant Julià del Llor i Bonmatí. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Bonmatí.

SARRIÀ DE TER

MARÍA «CONSOLACIÓN» GARCÍA MARTÍNEZ

Ha mort als 81 anys. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pau de Sarrià de Ter.

TORROELLA DE MONTGRÍ

MANUELA ESPIN PALENCIANO

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Antonio León Torres. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

Subscriu-te per seguir llegint