Necrològiques del 14 de maig de 2023

Captura

Captura / Sendo Masgrau

ARBÚCIES

MARIA CARME BOTIFOLL PLANAS

Ha mort als 59 anys. Era casada amb Juan Artau Boadas. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

BESALÚ

ESTEVE JUANOLA BOSCH

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Lourdes Rodeja Vila. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 2 del migdia, al monestir de Sant Pere de Besalú.

LES PLANES D’HOSTOLES

DOLORS GELIS PUIGDEMONT

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Jesús Serra Xifre. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

LLANÇÀ

PEPITA GARCÍA SOTOS

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Jaume Borràs i tenia tres fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 6 de la tarda, a la funerària Àltima de Llançà.

LLORET DE MAR

CATALINA ARTIGAS DOMÈNECH

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Pere Grau Tarrés. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de la Cellera de Ter.

PALAFRUGELL

CARME SUBIRANA SUBIRANA

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Vicens Feliu Canals. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PLATJA D’ARO

JUAN ANTONIO PUCHE HINOJOSA

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Dolores Romero García i tenia dues filles. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

PONT DE MOLINS

MARIA PUIG SERRA

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Josep Delós Paulino i tenia dos fills. Residia a Pont de Molins. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ROSES

DOMINICA ANDRÉS ARIAS

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Pablo Casanovas Casellas. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a l’església de Santa Maria de Roses.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

ANTONIO CROS TRUJILLO

Ha mort als 81 anys. Tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia de comiat se celebrarà avui diumenge, a les 6 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ANTONIA RUZ RAMÍREZ

Ha mort als 67 anys. Era casada amb Antonio Rodríguez Vázquez i tenia una filla. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia de comiat se celebrarà avui diumenge, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SILS

JESÚS GONZÁLEZ DURÁN

Ha mort als 68 anys. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, al cementiri de Vallcanera, Sils.

Subscriu-te per seguir llegint