Necrològiques del 2 de juny de 2023

BLANES

NICOLÁS VICENTE LORENTE

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Ámparo Martínez Martínez. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

CASSÀ DE LA SELVA

ISABEL BOSCH GÓMEZ

Ha mort als 76 anys. Era casada amb Joaquim Oller Rich. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

FIGUERES

DOLORS PALOU RENART

Ha mort als 72 anys. Era casada amb Pere Claveria Segu i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Pere de Figueres.

PALAFRUGELL

ANTONIA HORTAL CARMONA

Ha mort als 86 anys. Era vídua d’Antonio Quiñones Guerrero. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PLATJA D’ARO

CARMEN VAQUERAS DOÑAS

Ha mort als 100 anys. Era vídua i tenia dos fills. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SALT

CONCEPCIÓ BOADELLA MENCIÓ

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Josep Vall-llovera Esteve. Residia a Salt.

La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANT JOAN LES FONTS

JORDI GRÀCIA MÉNDEZ

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Yolanda Rabadán Ibáñez i tenia una filla. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Joan les Fonts.

VILAFANT

MARÍA DOLORES CAMINERO ZAHÍNOS

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Francisco Córdoba Cañadas i tenia una filla. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

Subscriu-te per seguir llegint