Necrològiques del 12 de setembre de 2023

Captura

Captura / Sendo Masgrau

Captura1

Captura1 / Sendo Masgrau

BANYOLES

ROSA CADENA CUYÀS

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Pere Juncà Serrat. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

BLANES

CARMEN RODRÍGUEZ

GARCÍA-ALCARAZ

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Ángel López Sánchez. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

BASILIA CONTRERAS RODRÍGUEZ

Ha mort als 89 anys. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de la Sagrada Família de Blanes.

FIGUERES

MARIA BUHIGAS RIGALL

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Jose Benejam Gusta i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

AGUSTINA PONSÍ BAHÍ

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Narcís Pous Juviña i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

IRIS MARTÍ PUJOLRÀS

Ha mort als 21 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal.

OLOT

ÀNGEL BATLLE MATABOSCH

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Maria Ferran Serrat i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

PALAFRUGELL

ANTONIO ROMERO ESCOBAR

Ha mort als 83 anys. Era casat amb María Mercedes Córdoba Ávila. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Palafrugell.

PERALADA

JORDI ALEMANY AGULLÓ

Ha mort als 50 anys. Era casat amb Natàlia Palahí Ponsí i tenia dos fills. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Peralada.

PORQUERES

RAMON RIGAU COMAS

Ha mort als 95 anys. 

Era vidu de Neus Rodeja Ramionet. Residia a Porqueres. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts a les 10 del matí, al tanatori de Banyoles.

Subscriu-te per seguir llegint