Necrològiques del 3 de gener de 2024

ANGLÈS

MONTSERRAT VILÀ TARRÉS

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Juan López Santos. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

BANYOLES

ANA CARBONELL XAMBÓ

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Narcís Nierga Mateu. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

ALBERTO SERRANO ESCOBAR

Ha mort als 65 anys. Era solter. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CALDES DE MALAVELLA

MONTSERRAT MALLORQUÍ

CABARROCAS

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Oliveras Falgueras. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora deCassà de la Selva.

CRUÏLLES

JOSEP SERRA VILARÓ

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Maria Folch Castells. Residia a Cruïlles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de la Bisbal d’Empordà.

FRANCIAC

ALFONS M. THIÓ DE POL

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Fina Ordis Sabater. Residia a Franciac, Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

GIRONA

PILAR MANCERA SURROCA

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Alfred Mota Ciurana. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ALFREDO CURBÓN PATRACH

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Esperanza Santiago Cortés. Residia a Girona.

ANTONIO QUESADA MUÑOZ

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Manuela Alcalá Sánchez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Germans Sàbat de Girona.

ANTONIA DURAN ORTIZ

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Antonio Galera Duran. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PEPITA HURTADO ARAEZ

Ha mort als 96 anys. Era vídua de José Martínez Fuentes. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MIGUEL ROSILLO CABALLERO

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Ana Castillo Cano. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LES PLANES D’HOSTOLES

JOSEP MARIA USAN MUNDET

Ha mort als 94 anys. Era vidu d’Antònia Vilanova Fàbregas. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

MONT-RAS

MANUEL CARMONA AROCA

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Sagrario Belinchon Luna. Residia a Mont-ras. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

QUART

GINÉS MARTÍNEZ URIBE

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Virtudes Sánchez de Haro. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Margarida de Quart.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

LLUÍS BLANCH TERRADES

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Teresa Poveda Millan i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

SANT GREGORI

NATIVIDAD VALERO SOLÀ

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joan Donat Buscató. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

TORROELLA DE MONTGRÍ

JOAN BOFILL RIERA

Ha mort als 79 anys. Era solter. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

ULLÀ

LLUÍS TOLOSA VIÑOLAS

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Carme Pagès Payet. Residia a Ullà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Torroella de Montgrí.

VALLCANERA

ENCARNACIÓN LÓPEZ MORENO

Ha mort als 87 anys. Era vídua de José Cantón Morón. Residia a Vallcanera, Sils.

VILAJUÏGA

DAVID CASTILLA VELASCO

Ha mort als 16 anys. Residia a Vilajuïga. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

SERGIO CASTILLA GUTIÉRREZ

Ha mort als 48 anys. Era casat amb Raquel Velasco Cervera. Residia a Vilajuïga. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

VILARNADAL

MARTA GALCERA BRUGAT

Ha mort als 59 anys. Residia a Vilarnadal. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

Subscriu-te per seguir llegint