Necrològiques del 17 de gener de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimecres

Redacció

Lluís Casabó Ferrer

Lluís Casabó Ferrer / DdG

ARBÚCIES

RAFAEL MORENO BALLESTEROS

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Salud Baena Lucena. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 1/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

BANYOLES

TERESA JIMÉNEZ SAAVEDRA

Ha mort als 80 anys. Residia a Banyoles.

CADAQUÉS

MARIA JAEN AGUILERA

Ha mort als 86 anys. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Cadaqués.

FIGUERES

DIDAC FERNÁNDEZ DEL TARRÉ

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Maria Dolors Pinsach Juan i tenia dos fills. Residia a Figueres - Garriguella. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Eulàlia de Garriguella.

GIRONA

MARIA PAGÈS AULET

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Miquel Cels Güibas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

FERMÍN BOSCH MARTÍNEZ

Ha mort als 88 anys. Era vidu d’Isabel García Ruiz. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CARMEN GUANTER SUÑER

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Emili Roca Segura. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ISABEL FIGUERAS RIVERA

Ha mort als 73 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Àltima de Girona.

LLUÍS CASABÓ FERRER

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Francisca Galindo Juli. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESTARTIT

PILAR TORRELLAS FERNÁNDEZ

Ha mort als 73 anys. Era vídua de Delfo Pascual Elías. Residia a l’Estartit. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Anna de l’Estartit.

OLOT

JOSEP LLENS CODINA

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Maria Pagès Llens i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Cristòfor les Fonts d’Olot.

M. CARME SERRA SOLER

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Ramon Bagó Grabulosa. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAMÓS

CARMEN BEL VILLALBA

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Joan Planas Claramunt. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

PALAU SAVERDERA

JOAN BOSCH ROLLAN

Ha mort als 91 anys. Era solter. Residia a Palau Saverdera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Palau Saverdera.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

MARTA PIJUAN BUSQUETS

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Ribes Roqueta. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

CATALINA HERNÁNDEZ FLORIDO

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Juan Ramírez López i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA PAU

DOLORS PLANELLA COLOM

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Miquel Sargatal Reixach i tenia dos fills. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Santa Pau.

SERINYÀ

JOSÉ CANO RODRÍGUEZ

Ha mort als 75 anys. Residia a Serinyà.

VERGES

LOLA PARER PUJOL

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Paulí Brancós Salvà. Residia a Verges. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Julià de Verges.

VILADAMAT

JOAQUIMA ESTANY SALLERAS

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Narcís Bardera Comas. Residia a Viladamat. La cerimònia es va celebrar dijous passat, dia 11, a la parròquia de Viladamat.

VILOBÍ D’ONYAR

SALVADOR ARTIGAS PLANAS

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Montserrat Coll Soler i tenia quatre fills. Residia a Vilobí d’Onyar. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Vilobí d’Onyar.

Subscriu-te per seguir llegint