Necrològiques del 3 de febrer de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dissabte

Redacció

Cinta Fulcarà Anguera.

Cinta Fulcarà Anguera. / DdG

Imma Bayona Prats.

Imma Bayona Prats. / DdG

AIGUAVIVA


FLORA JIMÉNEZ CRUZ

Ha mort als 84 anys. Era vídua d’Antonio Pérez Garrido. Residia a Aiguaviva. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

BANYOLES


VICENTE VÍLCHEZ GUTIÉRREZ

Ha mort als 96 anys. Era vidu d’Isabel Leiva Malagón. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

NATIVITAT BRUGUÉ BOU · «NATI»

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Manel Tortós - Sala Badia. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

CORÇÀ


JENNY BIRGITTA SANDBERG

Ha mort als 73 anys. Era vídua de Jaime Rosal del Castillo. Residia a Corçà. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Julià i Santa Basilissa de Corçà.

EL FAR D’EMPORDÀ


CONSOL SAGUER GIRONELLA

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Josep Arnall Pey i tenia dos fills. Residia al Far d’Empordà. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

FIGUERES


CONSTANTÍ MARTÍNEZ BLANCH · «TINO»

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Joana Vila Arderiu i tenia tres filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 11 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

GIRONA


IMMA BAYONA PRATS

Ha mort als 69 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ANNA SANSI VILÀ

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Joan Pla Serra. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ROGELIO SAIZ LÓPEZ

Ha mort als 70 anys. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PALAFRUGELL


TONI POZO BENÍTEZ

Ha mort als 58 anys. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà diumenge, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

ROSES


CARMEN GÓMEZ PLANA

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joan Reda Brunet. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

SALT


CINTA FULCARÀ ANGUERA

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Blanch Espuña. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS


JOSEP MARIA ISERN LLIURET

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Iona Masgrau Reig i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT PERE PESCADOR


NARCÍS SELLÉS JANER

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Carme Guillaumes Viusà i tenia quatre fills. Residia a Sant Pere Pescador. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

TORROELLA DE MONTGRÍ


JOAN GUSÓ VILÀ

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Joaquima Riu Vaquer. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Torroella de Montgrí.

Subscriu-te per seguir llegint