Necrològiques del 6 de febrer de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dimarts

Redacció

Necrològiques

Necrològiques / .

CALONGE

PAULA LEÓN CORTES

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Fernando Andreu Gelas i tenia quatre fills. Residia a Calonge. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

CASSÀ DE LA SELVA

MIQUEL POCH SERIÑÀ

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Dolors Busquets Figueras. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

FIGUERES

PERE ROURA JUANOLA

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Maria Vergés Roca i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

TERESA CORBALAN CORBALAN

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Emilio Llorente Rodríguez i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

MARIA DEL PILAR BANÚS MATEU

Ha mort als 82 anys. Era vídua de José María de Bedoya O’Neale. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

MÀXIMA GIL LUQUE

Ha mort als 57 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LLORÀ

JOSEP BOSACOMA SIDERA

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Pilar Fajula Margarita. Residia a Llorà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Llorà.

OLOT

JOSÉ FORTIS MORENO

Ha mort als 92 anys. Era vidu d’Antonia Valverde Molero i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

MARTÍ BIGAS JANOHER

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Gracia Boera Ral. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a Sant Martí de Palafrugell.

PALS

CÈLIA GIRONA DOMÈNECH

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Polo Batllía. Residia a Pals.

SALT

ROSA PALMADA CATALÀ

Ha mort als 67 anys. Era soltera. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

CARMEN VILLANUEVA MONREAL

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Eugenio Sánchez Martínez i tenia una filla. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

Subscriu-te per seguir llegint