Necrològiques del 19 de febrer de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dilluns

Redacció

Lorenzo Riberas i Foncillas.

Lorenzo Riberas i Foncillas. / DdG

ALBONS

PAQUITA FONT GIRÓ

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Gimbernat Vence. Residia a Albons. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia d’Albons.

AVINYONET DE PUIGVENTÓS

JAUME SEBASTIAN PERXACHS

Ha mort als 82 anys. Tenia cinc fills. Residia a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Empordanesa - Àltima de Figueres.

BANYOLES

ANITA MATEU TARAFA

Ha mort als 100 anys. Era vídua d’Amadeu Puntí Buixeda. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

BEGUR

LORENZO RIBERA FONCILLAS

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Beate Surman de Grinó Rabert. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

BESCANÓ

DOLORS SANS GUIXERAS

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Ramon Prats Surós. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de la Cellera de Ter.

GIRONA

ANDREU RUE PASCUAL

Ha mort als 97 anys. Era vidu de Joaquima Horta Coch. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ISABEL GARCÍA RIOS

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Ginés Guillen Moreno. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Palau Sacosta de Girona.

MARIBEL DE PEDRO AGUSTÍ

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Victor Merino Jiménez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LUIS GARCÍA ARTERO

Ha mort als 90 anys. Era casat amb María Cerezo Cruz. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

LES PLANES D’HOSTOLES

JAUME BELLVEHÍ AMARGANT

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Marina Peracaula Casadevall. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

MAÇANET DE CABRENYS

ESTEVE PUIGMAL VILA

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Carmen Rodríguez Puig i tenia una filla. Residia a Maçanet de Cabrenys. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

MONT-RAS

ANNA MARI GARCIA CISTERNA

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Diego Lobo Expósito. Residia a Mont-ras. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

PALAFRUGELL

JOAN MASCARÓS GISPERT

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Maria Colomer Gorgoll. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

PALAMÓS

MANUEL CANO ÁLVAREZ

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Juana Cabezuelo Ortiz. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

SANTA COLOMA DE FARNERS

JOSEP ADROHER OLIVERAS

Ha mort als 73 anys. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

SANTA PAU

NÚRIA REIXACH JUANOLA

«La Núria de Can Bert»

Ha mort als 95 anys. Era soltera. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església de Santa Maria de Santa Pau.

SILS

VICTORIA BOTA FAIXEDAS

Ha mort als 82 anys. Era vídua d’Alejandro Ferrer Pla i tenia un fill. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sils.

TORROELLA DE MONTGRÍ

JOSÉ CABRERA PÉREZ

Ha mort als 54 anys. Era casat amb Encarna Gallego Real. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 3 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.

VILAFANT

FERMÍN MARTÍ OLIVERAS

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Mercè Juanola Quintana i tenia tres fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

Subscriu-te per seguir llegint