Necrològiques de l'1 de març de 2024

Consulta els obituaris d'aquest divendres

Redacció

CALONGE

JOAN PARÉS DARNACULLETA

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Joana Casellas Garcia i tenia dos fills. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Martí de Calonge.

GIRONA

JOAQUIM PLANAS MARTÍNEZ

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Antonia Ramírez Marín. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Fèlix de Girona.

JOSEP FUSTÉ TORRENTÀ

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Maria Isabel Huemes Cano. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ROSER RAURICH BONADA

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Marià Arroyo Moreno. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MAÇANET DE CABRENYS

FRANCISCO CARRERA COSTA

Ha mort als 84 anys. Era solter. Residia a Maçanet de Cabrenys. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Àltima de Figueres.

OLOT

TERESA PUIGVERT COSTABELLA

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Josep Torrent Martí i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església del Sagrat Cor Caputxins d’Olot.

ESTRELLA ALABAU FARRÉS

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Francisco Badia i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAMÓS

JOSÉ ANTONIO ELORRIAGA PORCEL

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Ángela Criee i tenia quatre fills. Residia a Palamós. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri de Calonge.

PLATJA D’ARO

DORA CENTENO CARMONA

Ha mort als 85 anys. Era vídua d’Antonio Gómez Dávila i tenia tres fills. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

PORTBOU

MARIA TERESA MARTÍN LÓPEZ

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Leoncio Fabó Pagès i tenia dos fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Portbou.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

RUFINO LÓPEZ FUERTES

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Maria Belen García Punzano i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT HILARI SACALM

SABINA CANO MONTES

Ha mort als 61 anys. Era casada amb Joan Xandri Ferreras. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Hilari Sacalm.

TOSSA DE MAR

PEPE RAMÍREZ RODRÍGUEZ

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Olga Guirado Cebrián i tenia dos fills. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

VILABERTRAN

DAVID MEDINILLA NARVAEZ «Cha»

Ha mort als 49 anys. Era solter. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Vilabertran.

Subscriu-te per seguir llegint