Necrològiques de l'11 de març del 2024

Consulta les defuncions d'aquest dilluns

Redacció

BLANES

MANUELA OROZCO FERNÁNDEZ

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Alfonso Carmona García. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Blanes.

CALDES DE MALAVELLA

ELOY GISPERT TIMONET

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Anna Llandrich Barnés. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

JULIA RAMOS REY

Ha mort als 85 anys. Era vídua d’Emili Pot Gascons i tenia quatre fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Castelló d’Empúries.

FIGUERES

ALBERT MOLINET DE GENOVER

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Rosa Corominas Darnés i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 7 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Pere de Figueres.

MARIA DEL CARMEN GALAN GARCÍA

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Manuel Pereira Vilacoba i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

ASCENSIÓN CANO MARTÍNEZ

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Jose Ramon Duran Bautista. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MODESTO CASITAS DEL MAZO

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Juana Jarillo Jarillo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LA PERA

MARIA CASTELLÓ AGUSTÍ

Ha mort als 101 anys. Era vídua de Pere Borrell Ponsatí. Residia a la Pera. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de la Pera.

OLOT

ÁNGELES ORTIZ LÓPEZ

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Celedonio Lario López i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PETRONIL·LA ESQUENA GUIX

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Jaume Vizern Casademont i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

EMÍLIA RUBÍ MORENO

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Josep Poyo Buixeda i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

CARMEN MARTÍNEZ LÓPEZ

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Pere Perpinyà Vila. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

LLUÍS GERONÈS FONTFREDA

Ha mort als 79 anys. Era vidu de Pilar Sistané Pujol. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, a l’església parroquial de Sant Martí de Palafrugell.

Subscriu-te per seguir llegint