Necrològiques del 15 de març de 2024

Consulta els obituaris d'aquest divendres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

ARBÚCIES

CARME SOMS FERRER

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Josep Tort Ferrer. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

CADAQUÉS

HONORIO PÉREZ TURRADO «More»

Ha mort als 61 anys. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà demà passat diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Cadaqués.

CAMALLERA

CARMEN FELIU PADROSA

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Pelai Ribas Carreras. Residia a Camallera. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 3/4 de 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

FIGUERES

MILAGROS POMEDA VEGA

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Juan Crespo Pomeda i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

MONTSE OLIVERAS SAUBI

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Joaquim Buxeda Pujolràs. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN BELTRAN QUIRANTES

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Purificación Lolo Resco. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MONTSERRAT SENÉN ARNAU

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Miquel Ventura Massachs. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN BOUZAS FERNÁNDEZ

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Concepció Sais Badosa. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

PAQUITA SERRANO GONZÁLEZ

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Manuel Coll Navarro. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

MAÇANET DE LA SELVA

MARÍA GARCÍA GARCÍA

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Gregorio Martínez Mora. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Maçanet de la Selva.

OLOT

KIKA PASCUAL AGUSTÍ

Ha mort als 69 anys. Era vídua en primeres núpcies de José Manuel Lecuona Fernández i en segones de José Antonio Vallejo Gil i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a la 1 del migdia, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

DIEGO ALONSO TORRES

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Josefa Velasco Sevilla. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

RIUDELLOTS DE LA SELVA

LOLA PUIG SALA

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Marcelino Corominas Sotera. Residia a Riudellots de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Riudellots de la Selva.

SANT JAUME DE LLIERCA

MAGDALENA RAURELL CAMPULIÉ

Ha mort als 89 anys. Era soltera. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Jaume de Llierca.

SARRIÀ DE TER

ANTONIO ROBLES MARTÍNEZ

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Maria Pilar Laforet Plou. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

TORDERA

ALFONS NONELL ROCA

Ha mort als 94 anys. Era solter. Residia a Tordera. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Blanes.

USALL

JOAQUIM PONSI SABATE

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Maria Pilar Burgos Pelegrí. Residia a Usall. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

Subscriu-te per seguir llegint