Necrològiques del 24 de març de 2024

Consulta els obituaris d'aquest diumenge

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Josep Maria Fina Segura

Josep Maria Fina Segura / Redacció

BLANES

ANA MARÍA MARTÍN CONSUEGRA RODRÍGUEZ GUZMÁN

Ha mort als 56 anys. Era casada amb Jordi Rabat Cudinach. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Teresa de Blanes.

CELRÀ

JOSEP SALA GÓMEZ

Ha mort als 65 anys. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

FIGUERES

BENITO COSTA VILARRODÀ

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Paquita Juncà Camps. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

ROSALIA VERDIER FARRERONS

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joaquim Palmada Bach i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

ROBERT BATLLE TORT «Tito»

Ha mort als 69 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

CARME CUSSÓ GENÍS

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Francesc Amigó Villuendas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP MARIA FINA SEGURA

Ha mort als 74 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

LES ESCAULES

JORGE LLOPART RABASA

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Matilde Sanjaume Martí i tenia dos fills. Residia a les Escaules. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MAÇANET DE LA SELVA

MANOLI NÚÑEZ NÚÑEZ

Ha mort als 59 anys. Era soltera. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

MIÀNIGUES

LLUÍS PRESAS PAGÈS

Ha mort als 64 anys. Residia a Miànigues, Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

OLOT

ANNA FONT VIDAL

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Melcior Badosa Torras i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAMÓS

MARÍA DEL CARMEN MOLINA ZAMORA

Ha mort als 50 anys. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

SALT

ÁNGEL BARRERO JUAREZ

Ha mort als 71 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

VILANANT

MIQUEL RIERA JUANOLA

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Pilar Garriga Bos i tenia dos fills. Residia a Vilanant. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Vilanant.

Subscriu-te per seguir llegint