Necrològiques del 31 de març

Consulta les defuncions

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

ANGLÈS

BERTO NOVAS PEDREIRA

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Joaquima Bosch Planchart. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

CASSÀ DE LA SELVA

FRANCESC BRUCET CAMPS

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Anna Balmañe Quintana. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Cassà de la Selva.

GIRONA

CAROLINA MASSEGÚ ROGER

Ha mort als 47 anys. Era casada i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

LES PLANES D’HOSTOLES

MARGARITA CARRERA FARRÉS

Ha mort als 62 anys. Era soltera. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà demà passat dimarts, a les 10 del matí, a l’església de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

LLANÇÀ

CARLOS RAMOS GUIA

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Nuria Fresquet Preter i tenia un fill. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la funerària Àltima de Llançà.

LLORET DE MAR

CONXITA TRIADO ROQUET

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Bernardo Rubio Marín i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

MANUEL GARCÍA GARCÍA

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Carmen Boado Camba i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà passat dimarts, a les 10 del matí, a l’església parroquial del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA PAU

CARME FERNÁNDEZ COLOBRANS

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Carlos Ramón Fernández i tenia dos fills. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a l’església de Santa Maria de Santa Pau.

TOSSA DE MAR

FRANCESC COLOMÉ BANDRICH

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Maria Lourdes Nadal Garriga i tenia dos fills. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la capella del cementiri de Tossa de Mar.

VIDRERES

ANTONIA JIMÉNEZ JIMÉNEZ

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Julio Gabardino Fernández. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Vidreres.