Necrològiques de l'1 d'abril

Consulta les defuncions

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

BANYOLES

NÚRIA PLANA MASBERNAT

Ha mort als 77 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

ESCLANYÀ

MIQUEL ÀNGEL MARQUÉS DEULOFEU

Ha mort als 57 anys. Era solter. Residia a Esclanyà. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve d’Esclanyà.

GIRONA

CAROLINA MASSEGÚ ROGER

Ha mort als 47 anys. Era casada i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

PAQUITA CORPAS GUARNIDO

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Juan Domínguez Naranjo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a la 1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOANETES

DOLORS VIDAL MASOLIVER

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Josep Masoliver Roca i tenia quatre fills. Residia a Joanetes. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

LES PLANES D’HOSTOLES

MARGARITA CARRERA FARRÉS

Ha mort als 62 anys. Era soltera. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a l’església de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

LLORET DE MAR

LOREN BARRIGÓN DOMÍNGUEZ

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Andrés de la Torre García i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia serà demà dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

OLOT

RAMON CASALS ROVIRA

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Rosa Costa Canalias i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAMÓS

FERNANDO EXPÓSITO VAS

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Luisa Sujar Alcántara i tenia dues filles. 

Residia a Palamós. La cerimònia 

se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la 

tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

MANUEL GARCÍA GARCÍA

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Carmen Boado Camba i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia 

se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a l’església parroquial del 

Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

SANT GREGORI

ALBERT CABRERA GISBERT

Ha mort als 91 anys. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església vella de Sant Gregori.

SANT MIQUEL DE FLUVIÀ

DOLORS PONS GRAU

Ha mort als. 98 anys. Era vídua de Rafel Martí Serra i tenia dos fills. Residia a Sant Miquel de Fluvià. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Miquel de Fluvià.