Necrològiques del 13 d'abril de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dissabte

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

José Francisco García Prieto

José Francisco García Prieto / ddg

Dr. Santiago Dexeus Trias de Bes

Dr. Santiago Dexeus Trias de Bes / ddg

BESCANÓ

CARME TORRECILLAS GALLEGO

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Vicens Planella Soler. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

BLANES

JORDI ISERN VALENT

Ha mort als 58 anys. Era casat amb Marta Valverde Sastre. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

JOSÉ CHARLES GARCÍA

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Liria Muñoz Cerdán. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda, a l’església parroquial de la Sagrada Família de Blanes.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

YVONNE MARIE J. DROUSIE

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Roger Burlet. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

DOLORS JUVANTENY JUVANTENY

Ha mort als 77 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MAÇANET DE LA SELVA

ANTONIO COST GÓMEZ

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Manuela Marmolejo Cortés. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

ORRIOLS

JOAN VILA GARRIGA

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Núria Recasens Bataller i tenia un fill. Residia a Orriols. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia d’Orriols.

JAUME BUXEDAS AIGUAVIVA

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Lucía Vicente Castro i tenia una filla. Residia a Orriols. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

SANT PRIVAT D’EN BAS

JOSEP SERRA PUIG

Ha mort als 87 anys. Era solter. Residia a Sant Privat d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Privat d’en Bas.

SANTA COLOMA DE FARNERS

ANTONIO GIRALDO REDONDO

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Josefa Tomillo Calvo i tenia tres fills. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

SILS

MONTSERRAT VILA RIBAS

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Miquel Gómez Comas i tenia tres fills. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

VILAFANT

CONSOL PALAGÓS DALMAU

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Daniel Pujadas Ferrer. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

VILAFRESER

TERESA PLÀ FERRER

Ha mort als 102 anys. Era soltera. Residia a Vilafreser - Vilademuls. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

VULPELLAC

MIGUEL VELASCO TORRES

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Elvira Queirós Vivas. Residia a Vulpellac - Forallac. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Vulpellac.

Subscriu-te per seguir llegint