Necrològiques del 24 de maig de 2024

Consulta les defuncions d'aquest divendres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

AVINYONET DE PUIGVENTÓS

Enric Camps Lladó 

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Francisca Palomares Ranchal i tenia una filla. Residia a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres. 

BANYOLES

Catalina Icart Safarrés 

Ha mort als 93 anys. Era soltera. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

Catalina Icart Safarrés.

Catalina Icart Safarrés. / ddg

BLANES

Llàtzer Galbas Cayuelas 

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Josefa Torres Martí. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes. 

BREDA

Rosa Clos Mas

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Francesc Mompio Figueras. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí a la parròquia de Santa Maria de Breda.  

Josep Vidal Teresa 

Ha mort als 79 anys. Era vidu de Maria Assumpta Rodà Buxalleu.Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Breda. 

FIGUERES

Carme Esteba Escolar 

Ha mort als 76 anys. Era vídua de Jesús Barris Ramonet i tenia dues filles. Residia  a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

FORNELLS DE LA SELVA

Esteve Bosch Bofill 

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Teresa Farré Gené. Residia a Fornells de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dissabte a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Fornells de la Selva. 

Esteve Bosch Bofill.

Esteve Bosch Bofill. / ddg

Esteve Bosch Bofill.

Esteve Bosch Bofill. / ddg

GIRONA

Teresa Puigdevall Buixeda

Ha mort als 93 anys. Era vídua i tenia sis fills. Residia a Girona. La cerimònia serà avui divendres, a les 4 de la tarda, a lla parròquia de Sant Joan de Mollet. 

Ana Patricia Elejalde Arcila

Ha mort als 64 anys. Residia a Girona. La cerimònia serà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Salt. 

GUALTA

Mercè Martí Dalmau

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Joaquim Llenas Vilardell. Residia a Gualta. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís de Gualta.  

OLOT

Pilar Prieto Ferrer

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Francesc Coromina Plana i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui i divendres, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri d'Olot.

PALAFRUGELL

Maria Josefa Rodríguez Carpio 

Ha mort als 66 anys. Era casada amb Jose Ayats Puig. Residia a Palafrugell. La cerimònia serà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell. 

PALAMÓS

Bernardino Garrido Merchán 

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Lourdes Gubert Llenas. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós. 

RABÓS

Montse Oliva Papiol 

Ha mort als 72 anys. Era casada amb Sven Olaf Hansen i tenia dos fills. Residia a Rabós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, en la intimitat familiar.

ROSES

Gudrun Goritz 

Ha mort als 87 anys. Era solter. Residia a Roses.

SALT

José Benitez Romero 

Ha mort als 68 anys. Era vidu de Emilia Comino Redondo. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 3 de la tarde, al tanatori Mémora de Salt. 

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Manuela Piñeiro Novo

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Miguel Granado Borrallo i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’esglèsia parroquial del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

Alfred Bonete Campoy 

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Loli Zurita Diñeiro i tenia dues filles. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

SANT GREGORI

Xavi Masdemont Xabé 

Ha mort als 72 anys. Era casat ambSole Morente Arevalo. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.  

VILADAMAT

Xavi Llenas Calvo 

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Magda Soler Benaset i tenia quatre fills. Residia a Viladamat. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres. 

VILAJUÏGA

Carmen Saez Samos

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Francisco Martín Rodríguez. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Vilajuïga. 

Subscriu-te per seguir llegint