El GEiEG potencia els seus serveis de fitness

El club ha ampliat els serveis de fitness amb un equip de professionals especialitzat en entrenaments personals, individuals i grupals i rehabilitació

El Grup incopora un equip de professionals especialitzat en entrenaments personals.

El Grup incopora un equip de professionals especialitzat en entrenaments personals. / GEiEG

El 2024 arriba amb novetats importants als serveis de fitness del GEiEG de Sant Narcís i Sant Ponç, incorporant un equip de professionals especialitzat en entrenaments personals i readaptació. Aquests serveis s’afegeixen al procés de modernització de la maquinària i dels espais de fitness del club i la diversitat d’activitats dirigides que ofereix l’entitat, amb catorze modalitats diferents classes dirigides, per a tots els públics.

El servei d’entrenament personal (personal training), està pensat, principalment per a persones que ja practiquen esport habitualment a les sales de fitness, a l’aire lliure o fan esport en les seccions. Les sessions són individuals o grupals i personalitzades i adaptades a les necessitats i objectius de cada usuari, amb la supervisió d‘un equip de tècnics qualificats que ajuden a millorar el rendiment i evitar lesions.

Un equip de tècnics i professionals ajuden a millorar el rendiment esportiu i, a la vegada, evitar les lesions.

Un equip de tècnics i professionals ajuden a millorar el rendiment esportiu i, a la vegada, evitar les lesions. / GEiEG

Aquests nous serveis s’ofereixen tots els dies de la setmana i l’equip tècnic està format per quatre entrenadors i dos readaptadors. El servei de personal training s’ofereix a les dues instal·lacions esportives que disposen de sales de fitness, a Sant Ponç i Sant Narcís, mentre que els tractaments que requereixen sessions de massatge es duen a terme només a la instal·lació de Sant Ponç.

El nou equip s'incorpora al procés de modernització de les sales de fitness.

El nou equip s'incorpora al procés de modernització de les sales de fitness. / GEiEG

Tota la informació i condicions d’aquests nous serveis està disponible a www.geieg.cat on continua activa una promoció per fer-se soci amb quota d’entrada gratuïta entre tothom que es doni d’alta online, de manera ràpida, àgil i còmode.