Aquest cap de setmana gaudeix de la Festa Major d'Estiu de Calonge

Del 7 al 10 de juliol tindràs concerts, sopars i jocs, entre altres

Festa Major d'Estiu 2023

Festa Major d'Estiu 2023 / Ajuntament de Sant Antoni de Calonge

Cristina Clopés

Cristina Clopés

El passat dimarts 4 de juliol va començar la 'Festa Major d'Estiu de Calonge' i els actes finalitzaran el diumenge 16 de juliol amb la comèdia teatral d'Àlex Brull, "Escorrialles" a la sala Fontova. Durant tots els dies de Festa Major hi haurà les exposicions d'art de Pere de Ribot i José Luis Pascual al castell i, atraccions infantils i juvenils al passeig d'Hivern. 

A part d'aquests esdeveniments, la 'Festa Major d'Estiu de Calonge' ens té preparades un munt d'activitats, tant per grans com per petits, per tal d'aconseguir fer gaudir a tots els veïns i visitants que aquest cap de setmana passin per la població

Descobreix la programació del 7 al 10 de juliol a Calonge

Sant Antoni de Calonge

Sant Antoni de Calonge / Instagram @calongesantantoni

Divendres 7 de juliol

A les 18 h, ens espera un espectacle infantil de la mà de 'Kincakau' a la Biblioteca Pere Caner, a les 19 h hi haurà la presentació del llibre de Judit Pla, 'L'art de maternar' a la llibreria Rals, a les 20 h s'inaugurarà una exposició fotogràfica al castell, a les 20:30 h hi haurà el concert d'Antonello Colledanchise a la llibreria 'La Fàbrica' i a les 21:30 h se celebrarà la famosa 'Cercavila de la Colla Gegantera de Calonge', al nucli antic.

Per anar acabant els actes del divendres, a les 22:30 h se celebrarà el Pregó de la Festa Major amb Màrius Serra, escriptor i columnista a 'La Vanguardia' i responsable del programa 'L'enigmàrius' a 'El matí de Catalunya Ràdio'. Però la nit no pot acabar aquí i la festa grossa començarà amb el Concert de l'Orquestra Di-versiones i amb la sessió Dj Ruggy a les 23 h als jardins del castell.

Dissabte 8 de juliol

Al voltant de les 18 h la tarda hi haurà la 'XXI Trobada Gegantera' a la plaça de la Concòrdia, a les 21 h es farà la marxa nocturna 'Vall de Molins', la qual tindrà un cost d'uns 8 euros i inclourà samarreta, assegurança i entrepà de botifarra. A les 23 h a la zona esportiva de Calonge podrem trobar els concerts de Dea, Pelukass i Kharloss Selektah.

Diumenge 9 de juliol

Entre les 18 i les 20 h hi haurà un circuit d'inflables 'Wipe Out' per a tota la família amb rocòdrom, futbolí humà... Activitat gratuïta al camp de futbol i, a més, hi hauran partides d'escacs i 'Tast de Cervesa artesanal' al pati del Cercle Calongí. A les 19:30 h hi haurà sardanes amb la 'Cobla-Orquestra Selvatana' i a les 22 h el concert de l'Orquestra Selvatana als jardins del castell.

Orquestra Selvatana a Porqueres

Orquestra Selvatana a Porqueres / Instagram @selvatana.orquestra

Dilluns 10 de juliol

Es durà a terme la benedicció de vehicles davant l'església de Sant Martí, i a partir de les 18:30 h hi haurà un taller de collarets i braçalets a la plaça Major i l'espectacle infantil 'Animalia, Inc' a la plaça de la Doma, al voltant de les 19:30 h. A les 21 h hi haurà botifarrada popular i a les 22 h un castell de focs artificials al parc infantil del PAEC per tancar la 'Festa Major d'Estiu 2023'.

Durant la següent setmana, únicament quedarà l'espectacle teatralitzat d'Àlex Brull, així doncs, gaudiu d'una bona' Festa Major d'Estiu a Calonge' i que, sigui la primera de totes les que vindran aquest estiu a la Costa Brava.