Aquest divendres comença la Festa Major de Can Gibert del Pla a Girona

Del 7 al 15 de juliol a la plaça Pere Calders i al passeig Sant Sebastià

Festa Major Can Gibert del Pla 2023

Festa Major Can Gibert del Pla 2023 / Festa Major Can Gibert del Pla 2023

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Amb l'arribada de l'estiu arriben les Festes Majors dels pobles, ciutats i barris. Doncs durant dos caps de setmana, el barri de Can Gibert del Pla celebrarà la seva petita Festa Major, repleta d'activitats per grans i petits. 

Les festes començaran el divendres 7 de juliol celebrant la 'Diada de la Gent Gran' amb un berenar i ball amb el 'Duet Sharazade'. El dissabte dia 8 hi haurà un campionat de petanca, animació infantil, balls en línia i sevillanes. Per acabar la jornada del dissabte nit es farà un sopar popular sostenible amb entrada anticipada fins al 6 de juliol i amb el ball de Festa Major representat pel grup 'La Betty Orquestra'.

Festa Major 2023

Festa Major 2023 / Can Gibert del Pla

El diumenge 9 de juliol hi haurà una exposició de motos d'època al voltant de les 10 hores, continuarà amb una missa solemne, un vermut amb sardanes de la 'Principal de la Bisbal' i a la tarda hi haurà teatre infantil, la colla gegantera de Santa Eugènia i la traca de Festa Major que es durà a terme al voltant de les 20 hores.

El següent divendres 14 de juliol se celebrarà la Festa Jove al voltant de les 18 hores i dissabte 15 de juliol es tancaran els actes amb la Festa de les Cultures, al voltant de la mateixa hora. Bona Festa Major!