Antena 3 estrena aquest dimarts, a les 22.00 hores, el novè capítol de la segona temporada de Gavilanes, en el qual la salut de Norma flaqueja per la tensió acumulada després d'una denúncia contra la seva empresa per morir una persona que va provar el seu oli intoxicat. Es confirma que l'oli de Norma i Juan estava intoxicat. Mentre Norma busca una explicació, Juan comparteix amb Òscar les seves sospites: algú els va boicotejar.

Óscar troba una pista en les empreses Elizondo que podria confirmar-lo i tot es complica quan mor un dels intoxicats i Juan i Norma són denunciats. A causa de la tensió, la salut de Norma flaqueja. Álvaro els presta la seva ajuda com a advocat, la qual cosa l'uneix encara més a Sara. I encara que la mort de la seva dona és molt recent, l'atracció entre ells segueix en augment. Óscar, que està furiós, presència una inquietant conversa d'Álvaro amb un familiar, i intenta advertir Sara, sense massa èxit.

Sofía, per la seva part, aprofita la crisi de l'empresa de Norma i Juan per reconciliar-se amb la seva filla, i posar subtilment Juan en entredit. Frank està furiós amb Lucía per haver-li explicat a Víctor que Gabriela és filla de Rosario, mentre que Víctor aprofita per demanar a un jutge les proves de paternitat de la nena. Laura i Robles continuen la seva investigació sobre Julián Casares, i descobreixen en el seu mòbil trucades a Robles i a una tal Belén Sánchez. Pregunten a Olivia si sap on està, però ella afirma haver perdut completament el contacte. Aliè a això, Fernando descobreix que Romero ha encarregat a Víctor trobar a aquesta mateixa dona. Finalment, Ray recrimina a Susana que per la seva culpa decideix anar-se'n.