Mediaset ha adquirit onze noves sèries en l'última edició de L.A. Screenings, el mercat més important del sector de la producció i distribució televisiva, entre les quals destaquen Unforgettable, una de les produccions que millor impressió va causar a la mostra de Los Angeles, i que està protagonitzada per Poppy Montgomery (Sin rastro), i Smash, un drama musical produït per Steven Spielberg.

A Unforgettable, Carrie Wells és una enigmàtica agent de policia afectada d'hipertimesia, una afecció que li permet recordar-ho tot fins a l'últim detall. Encara que això l'ajuda a la feina, a poc a poc va destruint la seva vida personal. L'episodi pilot va ser dirigit per Cremen Oplev, autor de la pel·lícula Millenium, els homes que no estimaven les dones.

Al seu torn, Smash compta amb actrius com Debra Messing (Will i Grace) i Angelica Houston (guanyadora d'un premi Oscar per L'honor dels Prizzi), a més de Megan Hilty (Mujeres desesperadas). Aquesta sèrie narra com en Julia i Tom, dos compositors d'èxit, decideixen començar la creació d'un musical de Broadway sobre la vida de Marilyn Monroe.

Sense canal, de moment

A més, ha adquirit sèries de ciència-ficció, com Alphas;thrillers de misteri com The river-també de Steven Spielberg- i Grimm. Una altra de les adquisicions és Missing, protagonitzada per Ashley Judd; i el remake d'Els Àngels de Charlie. De moment, però, Mediaset encara no ha indicat en quin dels seus canals (Telecinco, Cuatro, FDF, Divinity) les emetrà.