Després de la derrota de dimecres passat davant La Voz, la gran incògnita era saber què faria Antena 3 amb Gran Hotel. La cadena busca mimar una de les seves grans i més costoses apostes de ficció per al present curs (de la qual en té gravats 16 capítols), i per això, ha planejat un important canvi en la seva data d'emissió.

Segons una informació publicada pel portal Vertele, la cadena del Grupo Planeta traslladarà la sèrie d'època al prime time dels dijous després del pont de la Hispanitat d'aquesta setmana. D'aquesta manera, la sèrie estrenarà nova ubicació el proper dijous 18 d'octubre. Al principi, s'enfrontaria als capítols de CSI: Las Vegas a Telecinco, tot i que és possible que la cadena de Mediaset decideixi contraatacar llançant una edició de Nada es igual, com ja havia previst recentment.

Així mateix, cal destacar que la ficció d'època protagonitzada per Amaia Salamanca i Yon González ocuparà la franja que quedarà lliure després del desenllaç d'Imperium, que s'acomiada dels espectadors aquest dimecres 11. Mentrestant, el seu reemplaçament en la nit dels dimecres serà, previsiblement, cinema.