Mor als 25 anys l’actor de la sèrie «Euphoria» Angus Cloud

La família va explicar en un comunicat que el noi havia estat «lluitant intensament» contra la pèrdua del seu pare, mort una setmana abans

L’actor Angus Cloud durant el rodatge de la sèrie Euphoria | HBO/ EDDY CHEN

L’actor Angus Cloud durant el rodatge de la sèrie Euphoria | HBO/ EDDY CHEN / efe/DdG. los angeles

efe/DdG. los angeles

L’actor Angus Cloud, conegut pel seu paper de Fezco en la sèrie Euphoria, va morir dilluns a última als 25 anys. «Amb molta pena al nostre cor hem hagut de dir adeu a un ésser increïble. Com a artista, amic, germà i fill, l’Angus era especial per a tots nosaltres de moltes maneres», va dir la família de l’intèrpret en un comunicat dirigit a mitjans nacionals.

L’actor va morir a casa dels seus pares a Oakland (Califòrnia, EUA), però encara es desconeixen les causes de la seva defunció. No obstant això, fonts pròximes van assenyalar que el noi havia estat «lluitant intensament» contra la pèrdua del seu pare, que va morir una setmana abans i van demanar privacitat per a la família.

«L’Angus era obert sobre la seva batalla amb la salut mental i esperem que la seva mort pugui ser un recordatori per a d’altres que no estan sols i no han de lluitar contra això pel seu compte en silenci», va dir la família.

Des de les xarxes socials, els seus seguidors d’arreu del món també s’han bolcat en el dol. El compte oficial de Twitter de la sèrie que va llançar-lo a l’èxit va omplir-se de missatges de suport i d’homenatge a l’actor. Els seus companys de repartiment i professió tampoc se’n van oblidar.

Explosió breu però brillant

Malgrat la seva curta carrera en la indústria, Cloud s’havia posicionar com una de les grans joves promeses de Hollywood gràcies al paper de Fezco de la sèrie adolescent d’HBO Euphoria. El seu personatge era un dels protagonistes de les primeres dues temporades del projecte liderat per Zendaya i que tanta implantació ha tingut entre el públic jove. L’actor va participar en films com The line i North Hollywood, i també va ser part de vídeos musicals com Mamiii, de Becky G i Karol G, i Cigarettes, de Juice WRLD. Cloud encara tenia com a projectes pendents d’estrena amb títols com Freaky tales, de Ryan Fleck i Anna Boden. Allí va actuar al costat de noms com Ben Mendelsohn, Pedro Pascal i Jay Ellis. També Your lucky day, de Dan Brown.