Quin és el millor restaurant de km 0 de la Selva?

Tres establiments de Blanes, Lloret i Tossa es disputaven el guardó al "Joc de cartes d'estiu"

Quin restaurant es va coronar com el millor del Cap de Creus a 'Joc de cartes'?

Un instant del programa "Joc de cartes estiu" que cercava el millor restaurant de km 0 de la Selva.

Un instant del programa "Joc de cartes estiu" que cercava el millor restaurant de km 0 de la Selva. / TV3

Miquel Cornellà de la Cruz

Miquel Cornellà de la Cruz

El Joc de cartes estiu ha viatjat -per segon cop aquesta temporada- a terres gironines. Ho ha fet en el programa d'aquest dimecres a la recerca del millor restaurant de quilòmetre zero de la Selva

En el quart capítol d'aquesta temporada, els locals participants van ser: 

  • El restaurant Decler, a Blanes. Gestionat per l'Adelaida de Conceiçao i la Patty, la seva cuina es basa en plats mediterranis amb productes de proximitat.
  • El restaurant Port de la Cala, a Lloret de Mar. Gestionat per en Jose Delgado i la Laura Calventus, l'establiment fusiona cuina mediterrània amb ingredients de la gastronomia japonesa, tailandesa, marroquina i hindú.
  • El restaurant Can d'Oru, a Tossa de Mar. Gestionat per l'Èrik Sureda i en César Giménez, els seus fogons volen convertir-se en "un referent de la gastronomia local".

Com és habitual en el programa conduït pel popular xef Marc Ribas, no van faltar els nervis a l'hora de servir els comensals i els retrets entre els participants.

I, finalment, després de les valoracions, el millor restaurant de quilòmetre zero de la Selva va ser el Decler, de l'Adelaida i la Patty. El local de Blanes s'enduu el reconeixement i 3.000 euros.