Les faves ofegades de la comarca de l’Anoia, avui a «La recepta perduda»

Sílvia Abril descobrirà un plat molt popular a la zona en un nou episodi del programa de La 2 de TVE

Sílvia Abril.  | RTVE

Sílvia Abril. | RTVE / DdG. girona

DdG. girona

El programa La recepta perduda (14.30 h, La 2) viatja aquesta setmana a la comarca de l’Anoia, per descobrir una recepta tradicional catalana que forma part de la cuina d’aprofitament i d’autoconsum: les faves ofegades. Sílvia Abril aprendrà a cuinar les faves i coneixerà una sèrie de personatges que reivindiquen començar de zero, relacionar-nos amb la natura i cultivar els nostres aliments. És el cas de la Montserrat, la cuinera que protagonitzarà aquest lliurament del format, «una dona valenta i optimista», segons detalla TVE en un comunicat, que en l’equador de la seva vida va haver de vendre la casa modernista de la família i començar de nou.