Les faves ofegades de la comarca de l’Anoia, avui a «La recepta perduda»
Sílvia Abril descobrirà un plat molt popular a la zona en un nou episodi del programa de La 2 de TVE
DdG. girona
El programa La recepta perduda (14.30 h, La 2) viatja aquesta setmana a la comarca de l’Anoia, per descobrir una recepta tradicional catalana que forma part de la cuina d’aprofitament i d’autoconsum: les faves ofegades. Sílvia Abril aprendrà a cuinar les faves i coneixerà una sèrie de personatges que reivindiquen començar de zero, relacionar-nos amb la natura i cultivar els nostres aliments. És el cas de la Montserrat, la cuinera que protagonitzarà aquest lliurament del format, «una dona valenta i optimista», segons detalla TVE en un comunicat, que en l’equador de la seva vida va haver de vendre la casa modernista de la família i començar de nou.
- Els metges demanen eliminar-lo dels sopars: té fama de saludable, però no ho és
- Els millors plans per gaudir d'un gran cap de setmana a les comarques gironines
- Així captava a noies el lama detingut per donar mercuri als seus fidels: "La relació sexual serà un instrument de més consciència
- Viatge llampec de Victoria Beckham a la Costa Brava
- Vox desplega una pancarta al pont de Pedra de Girona en contra del retorn de Puigdemont a Catalunya
- Rànquing: Aquesta és la renda per habitant als municipis gironins i catalans
- Necrològiques , Noticies de Necrològiques - Diari de Girona
- Unes 400 persones es mobilitzen a Banyoles per reclamar que no es tanqui l'escola Camins