El perillós auge de l’extrema dreta torna des d’avui a Filmin

La plataforma estrena la segona temporada de la reeixida sèrie de producció noruega «Furia»

Fotograma de la segona temporada de la sèrie «Furia».  | FILMIN

Fotograma de la segona temporada de la sèrie «Furia». | FILMIN / ddg. girona

ddg. girona

La segona temporada d’una de les sèries nòrdiques més reeixides arriba avui al catàleg de Filmin. Furia, el thriller noruec que reflecteix oportunament els perills de l’auge de l’extrema dreta arreu d’Europa està creada pel guanyador de l’Emmy Internacional, Gjermund Stenberg Eriksen (Mammon), i protagonitzada per Borys Szyc (Cold War) i les estrelles d’Exit Ine Marie Wilmann i Pål Sverre Hagen, segons detalla la plataforma catalana en un comunicat de premsa.

La segona tanda d’episodis situa la seva trama dos anys després de la primera. Els agents de policia, Ragna i Asgeir, continuen lluitant contra les forces extremistes que amenacen la destrucció d’Europa. Quan una missió secreta surt malament, tots dos es veuen acorralats en una cursa a contrarellotge per aturar l’atac d’una cèl·lula terrorista de la ultradreta. «Aquesta nova temporada se supera», explica Stenberg Eriksen, segons Filmin. «Encara que la sèrie retrati els moviments més foscos i perillosos de les últimes dècades, l’audiència sentirà una certa calidesa entre els personatges» afegeix el creador.

La segona temporada de Furia consta de 6 episodis de 50 minuts i es podrà veure en versió doblada a l’espanyol i en versió original subtitulada a l’espanyol.

Subscriu-te per seguir llegint