Disney+ canvia les tarifes: et descobrim les millors subscripcions

La plataforma ofereix contingut divers per a totes les edats

La màgia comença aquí

Disney+ canvia les seves tarifes i subscripcions

Disney+ canvia les seves tarifes i subscripcions

Esteve Joaquín Mojica

La Covid-19 va fer que les plataformes digitals creixessin a un ritme desenfrenat: Disney+, Amazon Prime, Netflix, etc. Aquests canals s'han tornat indispensables en moltes cases, oferint contingut d'entreteniment per a totes les edats. Avui parlarem de Disney+, una plataforma per a tots els públics, tot i que, el seu públic més fidel és l'infantil. Des de fa unes setmanes, la plataforma ha decidit crear una estructura de preus més diversa, per tal d'adaptar-se a totes les butxaques i demandes. Així doncs, vols saber quins han estat els canvis en les tarifes de subscripció? Descobreix-ho!

Canvis a Disney Plus: preus nous i diferents plans

L'era d'una única opció de subscripció s'ha acabat. A partir d'ara, Disney Plus ofereix tres plans diferents, cadascun amb característiques i preus adaptats a diferents tipus d'usuaris. Vegem detalladament cadascun d'aquests plans i com el preu de Disney Plus s'ajusta a les noves ofertes.

Disney Plus Premium: l'experiència top

El pla que abans coneixíem simplement com a Disney Plus ara es transforma en el pla Premium. Amb un preu d'11,99 euros al mes o 119,90 euros a l'any, aquest pla ofereix l'experiència més completa: streaming de vídeo en qualitat 4K UHD i HDR, fins a quatre reproduccions simultànies, descàrregues fins a 10 dispositius, àudio d'alta qualitat amb Dolby Atmos i, el més important, sense interrupcions per anuncis.

Subscripcions i preus de Disney+

Subscripcions i preus de Disney+ / -

Disney Plus Estàndard: la tarifa més accessible sense anuncis

Per a aquells que busquen una opció més econòmica sense sacrificar gaire la qualitat, el pla Estàndard, amb un preu de 8,99 euros al mes o 89,90 euros a l'any, podria ser la solució perfecta. Aquest pla inclou vídeo fins a Full HD 1080p, dues reproduccions simultànies, descàrregues de fins a 10 dispositius i àudio fins a 5.1, mantenint l'experiència sense anuncis.

Disney Plus Estàndard amb Anuncis: l'opció més barata

Finalment, però no menys important, hi ha el nou pla Estàndard amb Anuncis. Amb un preu de Disney Plus de només 5,99 euros al mes, aquest pla ofereix vídeo fins a Full HD 1080p, dues reproduccions simultànies i àudio fins a 5.1. La diferència principal és la inclusió d'anuncis publicitaris durant el streaming, cosa que permet reduir el cost per a l'usuari.

Transició als nous plans i preus de Disney Plus: què cal saber?

Si ja tens una subscripció activa a Disney Plus, sigui mensual o anual, la transició al nou pla Premium es realitzarà automàticament a la teva propera renovació. Tot i això, sempre tens l'opció de canviar de pla o cancel·lar el servei si així ho desitges.

Com cancel·lar la teva subscripció a Disney Plus?

Recordeu que Disney Plus no exigeix un compromís de permanència. Cancel·lar la teva subscripció és un procés senzill que pots realitzar en qualsevol moment. Simplement, inicia sessió a la web de Disney Plus, selecciona el teu perfil, accedeix al teu compte i segueix els passos per cancel·lar la subscripció.

Els canvis en el preu de Disney Plus reflecteixen una tendència al món de la televisió en streaming cap a una major personalització i flexibilitat. Amb aquests nous plans, Disney Plus busca adaptar-se a les necessitats i pressupostos d'una audiència més àmplia, oferint opcions per a tots els gustos i necessitats.

Ja sigui que prefereixis l'experiència premium sense anuncis o una opció més econòmica amb anuncis publicitaris, Disney Plus té alguna cosa per a tu.