"Joc de cartes" surt de Catalunya

El programa gastronòmic presentat per Marc Ribas travessa la frontera a la cerca de la millor 'borda'

Marc Ribas, presentador de "Joc de cartes", en una imatge d'arxiu.

Marc Ribas, presentador de "Joc de cartes", en una imatge d'arxiu. / Marc Martí Font

El concurs gastronòmic de TV3 Joc de cartes surt aquest dimecres 27 de desembre (22.05 h) de Catalunya i arriba a Andorra. El seu presentador, Marc Ribas, travessa la frontera a la recerca de la millor 'borda'. Es tracta dels edificis tradicionals construïts al costat de les masies per a guardar els animals i les collites. Actualment, molts d'ells s'han transformat en restaurants de cuina andorrana.

És el que passa amb els quatre locals que competeixen aquesta setmana en el programa. Els restaurants en lliça són Borda Patxeta, a Canillo, propietat de Paqui Pavó; L'Era d'en Jaume, a Llorts, comandat pel xef Pep Ramos; La Cantina dels Racons, també a Canillo, al càrrec de Geraldina Petxina de pelegrí; i La Cort del Popaire, a Soldeu, al capdavant del qual està Alex Kimchella.

La Cerdanya i la Garrotxa

No és la primera vegada que Joc de cartes surt de Catalunya aquesta temporada, ja que fa unes setmanes es va viure una competició a València per a trobar el millor restaurant de paelles. En aquesta ocasió, no obstant això, competien dos locals valencians i dos catalans.

TV3 continua la nit del dimecres amb gastronomia amb l'emissió de dos capítols de temporades anteriors de Joc de cartes. A les 23.30 h, a la recerca del millor restaurant de la Cerdanya i, a les 0.50 h, amb un periple pels millors fogons de la Garrotxa.