Els millors plans per passar un gran cap de setmana a Girona

Et portem les millors propostes per gaudir fora de casa

Les millors propostes per sortir de casa

Les millors propostes per sortir de casa / DdG

Tot i la calor, les comarques gironines s'omplen d'actes cada cap de setmana perquè puguis gaudir dels millors plans d'oci. Amb l'arribada dels festivals, aquest cap de setmana la música és la gran protagonista, a més de les esperades festes majors. Aquí et deixem algunes de les millors idees per sortir de casa i passar un gran dia.

El Circ torna al carrer a La Bisbal d'Empordà

Durant tot el cap de setmana

Des d’avui i fins al 16 de juliol, la XXVIII Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà tornarà a omplir places i carrers de la ciutat amb més de quaranta espectacles i un total de trenta-cinc companyies. Un any més, l’eix programàtic continua apostant pel circ contemporani i propostes arriscades, sense renunciar a espectacles de caràcter més popular per a tots el públics. Espais com la plaça Major, el passeig Marimon Asprer o la plaça Germans Sitjar, el carrer Ample o l’espai de darrera el Camp de Futbol Pere Plaja acolliran tres jornades carregades de clown, acrobàcies, malabars, aeris, roda cyr, equilibrisme, diàbolo, malabars, màstil, suspensió capil·lar o, fins i tot, pinzellades de dansa contemporània. 

The original Wailers a la Sala Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols

Diumenge 16, 20 h

The Original Wailers, una de les bandes de referència de la cultura reggae tocaran diumenge a la sala Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols, que aquest any celebra el seu seixantè aniversari. L’actuació del grup jamaicà a la sala ganzona comptarà amb Predicador JJ Bolton com a artista convidat. 

Processó de la Verge del Carme a Palamós

Diumenge 16, 10 h

L’embarcació Miguel Bertran, dedicada a la pesca d’arrossegament, serà enguany la portadora de la imatge de la Verge del Carme, encapçalant la processó marítima que, un any més, compta la participació de les barques de pesca palamosines. El recorregut va del port pesquer a les platges de la Fosca i Castell. 

A part de Palamós, diverses poblacions de la Costa Brava també celebren la festivitat de la patrona dels mariners i pescadors.

Queralt Lahoz obre el tempo

Divendres 14, 21.30 h

La cantant Queralt Lahoz enceta aquesta nit la quinzena edició del festival Tempo de Girona, que s’allargarà fins al pròxim 6 d’agost i comptarà amb artistes com Habla de Mí en Presente o Xarim Aresté.  

Els Jardins del passeig Arqueològic acullen la 15ª edició del Festival Tempo de Girona

Els Jardins del passeig Arqueològic acullen el Festival Tempo de Girona / Cedida

Ara Malikian al Festival Cap Roig

Dissabte 15, 22 h

El prodigiós violinista libanès d’origen armeni presenta un recorregut per les músiques de la seva vida al festival de Cap Roig, que continuarà diumenge amb el concert del colombià Sebastián Yatra.

Festa Major de Sant Gregori

Durant tot el cap de setmana

Sant Gregori s'engalana aquest cap de setmana i celebra la seva festa major amb actes per a tots els públics. Divendres l'animació musical anirà a càrrec de l'Orquestra Maribel, i dissabte serà el torn de l'Orquestra Di-Versiones i Pelukass.

Toti Soler al Garrigoles 3 i mig

Dissabte 15, 21 h

El Garrigoles 3 i mig reneix per acollir el guitarrista Toti Soler. L’acte començarà amb la projecció del documental D’una manera silenciosa de Jordi Turtós, continuarà amb Soler presentant el seu darrer treball Fill de la Fortuna acompanyat per Gemma Humet i tancaran la festa el duet Ani in the Hall i DJ Le Métèque.

Festa Major de Quart

Durant tot el cap de setmana

Música, activitats, oci i sopars formen la Festa Major de Quart. Durant divendres, dissabte i diumenge tindràs una gran quantitat d'opcions per a poder triar: correbars, jocs gegants amb 'Juganots', ludoteca infantil, escape room, havaneres, sopars populars i, concerts per passar una nit d'allò més entretinguda, Banda Gorja, La Banda Neon, Orquestra Montecarlo.. entre d'altres.