Els millors plans per aquest cap de setmana a les comarques gironines

Et presentem un recull de les millors propostes per gaudir del temps lliure

Els millors plans pel cap de setmana a Girona

Els millors plans pel cap de setmana a Girona / DdG

Les comarques gironines presenten un bon ventall de propostes per sortir de casa aquest cap de setmana. N'hem fet una selecció per a tu.

Els focs il·luminen el cel · Fins dimecres 26 · Platja de Sa Palomera, Blanes

Amb l’inici de la Festa Major de Blanes, també arriba el 51è concurs internacional de focs artificials de la Costa Brava, un festival de llums ja característic d’aquesta època de l’any. Els italians Pirotècnia Poleggi seran els primers en omplir la platja de Sa Palomera a les 22.30 h per impressionar els visitants amb la seva demostració. Els seguiran Fuegos artificiales Josman (Ourense) el dissabte 22, Pirotècnia Valenciana el dilluns 24, Pirotècnia Mille et une Étoiles (França) el dimarts 25 i, per tancar el cicle, Pirotècnia Martí (Castelló) el dimecres 26. Els focs es faran cada dia en el mateix lloc i hora. A més, els darrers dies i nits de juliol, venen carregades de concerts i activitats per a tots els públics a diferents punts del municipi. 

Blanes. 50e Concurs de focs artificials a carrec de la pirotecnica Caballer fx de Valencia

Blanes. 50e Concurs de focs artificials a carrec de la pirotecnica Caballer fx de Valencia / David Aparicio

Música i disseny al Nomad · Fins diumenge 30 · Castell de Calonge

El Castell de Calonge s’omplirà, fins al diumenge 30 de juliol, de disseny, gastronomia, música en viu i espectacles i tallers per al públic familiar, en una nova edició del Nomad Festival.

Nomad Calonge

Nomad Calonge / DDG

La segona edició de l’Isard Fest · Dissabte 22, tarda i nit · Passeig de la Bòbila, Sant Hilari Sacalm

La segona edició de l’Isard Fest acull dissabte les actuacions de Scorpio, Flashy Ice Cream (imatge), Socunbohemio i Carlota Flâneur, entre altres, pujaran a l’escenari del festival organitzat per joves hilariencs.

.

.

Festa Major i concerts a Salt · Fins dimecres 26 · Salt

Els grups Buhos, Oxigen, El Pony Pisador, Pelukass o Minibús Intergalàctic, guanyadors del concurs Salt a la Fama, seran alguns dels protagonistes de les barraques de la festa major de Salt, que fins dimarts vinent omplirà la ciutat d’activitats per a tots els gustos com sardanes, exhibicions castelleres i espectacles infantils. 

Minibus

Minibus

El nou Ramon Mirabet · Dissabte 22 a les 21h · Espai Port, Sant Feliu de Guíxols

Ramon Mirabet torna més fort que mai i ho fa a la 61a edició de La Porta Ferrada. En el concert, ubicat a l’Espai Port, presentarà el disc que va trencar dos anys de silenci: Free. Aquesta va ser compost després d’experiències de recerca personal com el confinament i la Gira del Mar 2021.

RAMON MIRABET

RAMON MIRABET / RAMON MIRABET

Festa i gresca a la nit · Divendres 21 a les 23h · Travessia Rosa Laviña, Palafrugell

La Festa Major de Palafrugell arriba a la seva fi el pròxim diumenge 23. Avui, després d’una setmana d’activitats i concerts, i dins de Festa a la Nit, es podrà gaudir de les actuacions de la banda de versions Les que Faltaband, del grup indie Habla de mi en presente i de la sessió de Kharloss Selektah (Dj).

EL RAMPELL 2023 BARRAQUES FIGUERES SANTA CREU LES QUE FALTABAND

EL RAMPELL 2023 BARRAQUES FIGUERES SANTA CREU LES QUE FALTABAND / JORDI CALLOL