Els millors plans per aquest cap de setmana a les comarques gironines

Et presentem un recull de les millors propostes per gaudir del temps lliure

Els millors plans pel cap de setmana a Girona

Els millors plans pel cap de setmana a Girona / DdG

Les comarques gironines presenten un bon ventall de propostes per sortir de casa aquest cap de setmana. N'hem fet una selecció per a tu.

Damien Rice, Pablo López i Mika · Divendres 28, dissabte 29 i diumenge 30 · Jardins de Cap Roig, Calella de Palafrugell

Els jardins de Cap Roig es vesteixen de gala al llarg dels mesos d’estiu per acollir un festival de Cap Roig que es troba ja a ple rendiment. Aquest cap de setmana la cita musical portarà fins a Calella de Palafrugell tres grans noms del panorama musical nacional i internacional. Avui divendres el protagonista serà Damien Rice. El cantautor irlandès torna a la Costa Brava per repassar els seus èxits i avançar temes nous. Dissabte a la nit pujarà sobre l’escenari el músic Pablo López, convertit ja en tot un clàssic del festival empordanès. L’encarregat de tancar el cap de setmana de festival serà Mika. El cantant britànicolibanès farà ballar al públic amb la seva festiva proposta a base de pop i glam. 

MIKA - MUSICA - CONCERT AL FESTIVAL DE CAP ROIG

MIKA - MUSICA - CONCERT AL FESTIVAL DE CAP ROIG / Jose Irun

Música urbana a Porta Ferrada · Diumenge 30 a les 21.30h · Guíxols Arena, Sant Feliu de Guíxols

Arriba la música urbana al Festival Porta Ferrada a mans de la Mushkaa, una de les veus emergents de la nova escena urbana en català, i de 31 FAM, un grup de 6 joves que porten el trap a un altre nivell escènic.   

Mushkaa

Mushkaa

Els Minibús intergalàctic · Dissabte 29 a les 19.30h · Ateneu 24 de juny, Girona

El festival A Peu de Carrer, organitzat per l’Ateneu 24 de juny, clou aquest dissabte la present edició amb un concert a càrrec de la banda gironina de rock, psicodèlia i garage Minibús Intergalàctic.

Minibús Intergalàctic

Minibús Intergalàctic / DDG

Empordà Music Festival · Dissabte 29 a partir de les 17h · Antic camp de futbol, La Bisbal d'Empordà

Aquest dissabte l’Empordà Music Festival farà pujar al seu escenari a un recull dels artistes catalans més sol·licitats i sonats del moment. Des de les 17h fins les 2.20h, es podrà gaudir de les actuacions de Lal’ba, Lildami, la Suu, The Tyets, Dj Ryna, Buhos i per a tancar la nit Doctor Prats i Carles Pérez (Ràdio Flaixbac). 

Dr Prats

Dr Prats / BERNAT ALMIRALL

La festa major més popular · De divendres 28 a dilluns 31 · Arbúcies

Música, activitats familiars, balls, sardanes i tota classe d’actes populars ompliran durant quatre dies els carrers i places d’Arbúcies, que celebra la seva festa major. Per la zona de barraques hi passaran grups com The_original DJ, Yo suspendí EGB, Las Coco, Motolov Band, Waikiki o Dalton Band.

festa major arbúcies

festa major arbúcies / DDG

Rombo al Tempo · Diumenge 30 a les 20.30h · Passeig Arqueològic, Girona

Entre gastronomia i sota una nit il·luminada, el grup de pop  format per la Clara, la Montse, la Núria i el Jordi, arriben al Tempo de Girona per oferir-nos una proposta musical indie, la qual amaga sota una aparença dolça, unes lletres enginyoses i harmonies que ressonen, sobre l’amistat, les absències i l’amor.

Rombo

Rombo