La Molina, també és per a l’estiu

uUn dels atractius de la temporada és el passeig panoràmic que es pot fer fins al Niu de l’Àliga

El parc d’aventura on es poden practicar diferents disciplines.  | LA MOLINA

El parc d’aventura on es poden practicar diferents disciplines. | LA MOLINA / david céspedes. girona

David Céspedes

David Céspedes

L’estació d’esquí de La Molina, una de les instal·lacions més històriques de l’Estat, no és únicament per a l’estiu. Durant l’estiu, la neu dona pas a multitud d’activitats familiars. Des de finals de juny i fins al cap de setmana del 2 i 3 de setembre pròxim, l’estació gironina proposa una gran varietat d’activitats per a practicar esport i gaudir d’activitats de muntanya.

Una de les atracions per a gaudir a l’estació. | LA MOLINA

Una de les atracions per a gaudir a l’estació. | LA MOLINA / david céspedes. girona

Pujar als cims amb un telecabina, practicar BTT en les seves diferents modalitats en un circuit, passejades i altres aventures són oportunitats que no es poden deixar passar aquest estiu. Una de les activitats més espectaculars és el passeig panoràmic amb el Telecabina Cadí-Moixeró que es presenta com un passeig molt singular que conduirà la gent fins al Niu de l’Àliga situat a 2.537 metres. Un cop assolit el cim «les persones visitants poden gaudir de les vistes panoràmiques i realitzar els circuits de senderisme i interpretació: el circuit de la natura i el circuit de les mines, senyalitzats pel Parc Natural del Cadí-Moixeró», segons detallen els promotors. A més, juntament amb el Parc, el passat estiu es va inaugurar un mirador panoràmic al cim sud de la Tosa d’Alp des d’on observar les tres comarques de influència: Cerdanya, Ripollès i el Berguedà.

El telecabina arriba fins a 2.537 metres. | LA MOLINA

El telecabina arriba fins a 2.537 metres. | LA MOLINA / david céspedes. girona

Els amants de la bicicleta BTT en les seves diferents modalitats de descens, enduro, cross country i ebikes podran gaudir del circuit Bike Park de La Molina, el més gran de Catalunya. Consta de 12 circuits de descens per a riders de tots els nivells, un circuit de cross country i el divertit wood park. Un total de 25 km de recorregut que uneixen la zona de la Tosa amb l’aparcament del Telecabina i que passen per paratges de gran bellesa com el Coll de Pal, el Llac de la Molina o els boscos de pi negre característics de la zona, segons destaquen els seus promotors. Es tracta d’una instal·lació de referència en el món ciclista.

La Molina és també una de les instal·lacions més avançades pel que fa a recursos per a visitants i esportistes amb discapacitat. El Centre d’Esports Adaptat (CEA) ofereix activitats adaptades i accessibles com ara el descens en BTT, les rutes per a bicicletes o el Parc d’Aventura als Arbres.