Els millors plans per aquest cap de setmana a les comarques gironines

No saps què fer aquest cap de setmana? Aquí tens unes quantes propostes per sortir de casa

Els millors plans per aquest cap de setmana a les comarques gironines.

Els millors plans per aquest cap de setmana a les comarques gironines. / DdG

L’estiu sona a la Cerdanya · Puigcerdà

Divendres 18, dissabte 19 i diumenge 20 d'agost · Camí de Sant Marc

David Bisbal, Ara Malikian i Miki Nuñez seran els noms propis de l’arrencada del Summerfest Cerdanya, que tindrà lloc a Puigcerdà fins al pròxim dissabte 26 d’agost. Un dia abans de tancar el festival de Cap Roig, dissabte a la nit, David Bisbal arribarà a la Cerdanya aquest divendres per oferir un bon grapat dels seus grans èxits. El dissabte serà el torn del virtuós violinista libanès Ara Malikian, que pujarà a l’escenari en el marc d’una gira que ell mateix ha definit com «una trobada amb el nen que no vaig poder ser i hauria somiat ser». Per tancar el cap de setmana, Miki Nuñez (a la imatge) serà el protagonista diumenge d’un concert en el qual presentarà el seu nou disc. 

L’artista emergent Aluet aterra a La Mirona · Salt

Divendres 18 d'agost · Sala La Mirona

El cicle per a artistes Periscopi de La Mirona continua convidant a cantants emergents. Avui és el torn d’Aluet, que a les 22 h pujarà a l’escenari per a encisar el públic, acompanyada de la seva veu i la seva guitarra, amb senzills propis com Abismes, Rimes al Vol o copes, nits i bars.

Nova edició del Birrafest · Sant Hilari Sacalm

Dissabte 19 d'agost · Plaça Dr. Gravalosa     

Una gran varietat de cerveses, amb marques de proximitat com Rústica Bufona, Espina de Ferro o Poch’s, gastronomia i música en directe en una nova edició del festival de cervesa artesana de Sant Hilari Sacalm.  

Festa dels Copatrons, la festa major petita de Blanes · Blanes

Fins al dilluns 21 d'agost · Diversos espais del municipi

Blanes viurà amb intensitat la Festa dels Copatrons, Sant Bonós i Sant Maximià, coneguda també com la Festa Major Petita, que s’allargarà fins el dilluns 21 d’agost, el dia en què s’escau la festivitat dels dos sants. Durant quatre intensos dies el municipi on comença la Costa Brava tornarà a esclatar d’activitats. A banda de la 38a Caminada Popular Nit de Sant Bonós, hi haurà concerts, cercaviles, actes populars i la Cantada d’Havaneres.

Swanson & Mena, a la Porta Ferrada · Sant Feliu de Guíxols

Diumenge 20 d'agost · Sala Las Vegas              

A Jordi Mena i Myriam Swanson els uneix l’amor, l’experiència i la dedicació a la música d’arrel. Després de dos discs amb Flamingo Tours ara ens presenten el que serà el seu primer disc junts.  

Festa major i molta música · Bordils

Fins el dilluns 21 d'agost · Diversos espais del municipi

La jove banda Oxigen amb un repertori que combina versions i temes propis, Banda Neón i l’Orquestra Diversiones seran els grans protagonistes de la programació musical de la festa major de Bordils, que fins al pròxim dilluns omplirà els carrers i places del municipi d’activitats per a tots els públics. 

Manu Guix, al F’Estiu · Calonge

Dissabte 19 · Castell de Calonge

Manu Guix presenta aquest dissabte al F’Estiu de Calonge el seu últim disc: Moments, amb el qual realitza una nova gira. Un espectacle totalment nou d’un dels artistes més populars i reconeguts del panorama musical, on es torna a acompanyar de tota la seva mítica banda, The Veterans.

Un xou sota les estrelles · Roses

Fins el dimecres 23 d'agost · Ciutadella de Roses

Amb la participació de 24 artistes internacionals, 12 funcions úniques i després de passar pels Jardins del Molí de Besalú, les Nits de Circ van obrir les portes el passat dimecres i ofereixen espectacles nous durant tota una setmana. Tot amb l’acompanyament musical en directe de la Paris Circus Orchestra i sota els estels.