Els millors plans per aquest cap de setmana a les comarques gironines

Et presentem un recull de propostes per sortir de casa

Els millors plans pel cap de setmana a Girona

Els millors plans pel cap de setmana a Girona / DDG

Les comarques gironines presenten molta diversitat de propostes per gaudir del temps lliure aquest cap de setmana. N'hem fet una selecció per a tu.

20 anys del Festival Acústica · Fins el 3 de setembre · Figueres

El compte enrere de l’estiu es fa sonar a Figueres amb la celebració del Festival Acústica. Aquest 2023, l’esdeveniment arriba a la seva 20a edició i ho celebra, com cada any, amb un recull de propostes que representen els referents actuals del panorama musical, entre els quals hi ha una gran varietat d’estils. Alguns d’aquests son La Casa Azul, la Mushkaa, The Tyets, Miki Núñez o la Julieta, d’entre molts altres. A més, l’esdeveniment vol incluir el talent local, que aquest cop serà representat per grups com els consolidats Cala Vento, el projecte de Joanjo Bosk i Alberto Serrano, Corada, el quintet Penélope i una nit dedicada a la música urbana empordanesa.

Festa de Sant Llop amb Ca la Fresca · Diumenge 3 a les 20h · Sant Llop de Miànigues

Arriba una nova edició de la Festa de Sant Llop de Miànigues i amb aquesta una programació plena de propostes com el concert de Ca la Fresca o l’espectacle Hotel Bucarest de la Cia. TotalCirc, d’entre moltes altres.

Marc Parrot al Musicant · Dissabte 2 a les 21:30h · Campllong

El cicle de concerts MUSICANT acull a l’artista Marc Parrot, que pujarà a l’escenari i presentarà el seu darrer llançament Els fets a l’atzar. L’esdeveniment té com a nexe d’unió la música de creació catalana de tots els temps.

La unió entre Cuba i Begur · Divendres 1 fins diumenge 3 · Begur

La Fira d’Indians cada any té com a objectiu principal celebrar la relació entre Cuba i Begur. Per aquest motiu, aquest primer cap de setmana de setembre, el municipi es transforma per acollir un mercat de productes d’ultramar, mostres d’oficis i actuacions musicals. Tot per reviure un període històric que identifica els seus veïns.

Festival i rumba amb Cayena · Dissabte 2 a les 22h · Tossa de Mar

Toni Cayena obre les Nits a dalt de Vila, un festival de petit format que enguany oferirà una programació dedicada a grups de tributs que homenatgen reconeguts artistes tant de l’àmbit nacional com internacional. El músic, d’arrel catalana i andalusa, porta una proposta musical on la rumba flamenca n’és la protagonista.

Festa major amb Serial Killerz · Divendres 1 a les 23:30h · L'Escala

Ja torna a ser aquí la Festa Major de l’Escala, una celebració que va començar i durarà fins al 3 de setembre. Durant la nit d’avui, l’espai de barraques torna a oferir una nit de música amb els concerts de Lal’ba i Serial Killerz, un duet que ha innovat el panorama musical amb els remixos més inusuals.