Els millors plans per a passar un gran cap de setmana a Girona

Et portem un grapat d'idees per a sortir de casa aquest cap de setmana

Els millors plans per a sortir de casa

Els millors plans per a sortir de casa

Les comarques gironines presenten un bon ventall de propostes per sortir de casa aquest cap de setmana llarg. N'hem fet una selecció per a tu.

Festes del Tura a Olot

Tot el cap de setmana, diversos espais

Les festes del Tura apleguen al llarg d’aquest cap de setmana un ampli ventall d’actes per a tots els públics tals com cercaviles, actes religiosos, Cant de la Salve i ofrena floral a la patrona d’Olot, actuacions musicals, teatre, balls, sardanes, actes esportius, espectacles infantils i altres.

Pots consultar la programació dia a dia aquí.

Festa Major de Sant Joan de les Abadesses

Tot el cap de setmana, diversos espais

Sant Joan de les Abadesses celebra aquest cap de setmana una festa major farcida d’actes populars com el Ball dels Pabordes, la Sardana d’Honor, el ball dels gegants Gentil i la Isaura o les actuacions musicals de Flashy Ice Cream, Di-Versiones, Júlia Blum, Les Salvatges o Joan Garriga.

Una nova edició del mercadisc

La Rambla, durant tot el dia

Sant Feliu de Guíxols acull una cita imprescindible pels aficionats al col·leccionisme de discos i a la música: Mercadisc. Al llarg de la jornada també hi haurà actuacions de música en viu. 

Torna El terra de trobadors a Castelló d'Empúries

Durant tot el cap de setmana, diversos espais

El festival Terra de Trobadors de Castelló d’Empúries augmenta aquest any el nombre de produccions pròpies i renova part dels espectacles al carrer. La 31ena edició del certamen oferirà més de 200 activitats, que giraran entorn de l’enderroc del castell comtal. Amb l’objectiu de divulgar aquest esdeveniment històric que data del 1332, s’han incrementat les produccions i coproduccions per generar propostes «úniques i originals». Un dels canvis més destacats en la programació d’aquesta edició és la renovació de bona part dels espectacles de carrer a càrrec de companyies professionals que actuaran durant els tres dies de celebració de la gran festa medieval de Castelló.

L’Ateneu 24 de juny fa 25 anys

Dissabte 9 i diumenge 10, diversos espais

L’Ateneu 24 de Juny celebra 25 anys amb un correateneus, dissabte a les 18.30 h des d’El Forn, i una sessió de Dj. Oskuro. Diumenge hi haurà arrossada popular i concert de The Rusties Blues Band (imatge).   

Tres dies de periscopi a La Mirona

Divendres 8, dissabte 9 i diumenge 11, 22 h

El cicle de grups emergents Periscopi encara la seva recta final amb tres concerts imprescindibles per aquest cap de setmana. La lleidetana La Niña Paracaidas, els gironins Minibús Intergalàctic (imatge) i els banyolins Eli Rodriguez seran, respectivament divendres, dissabte i diumenge, els protagonistes del cicle. 

Festa Major de Castell d'Aro

Durant tot el cap de setmana, diversos espais

El municipi baixempordanès celebra la festa gran amb activitats per a tots els gustos. Des del correbars, a les actuacions musicals de la Selvatana, Trinomi de Barrets, Hotel Cochambre, Karloss Selektah i Banda Neon.