Els millors plans per aquest dijous 7 de desembre a Girona

Cor de Teatre presenta l'emotiu "Scrooge" a Banyoles.

Cor de Teatre presenta l'emotiu "Scrooge" a Banyoles. / Cor de Teatre

El segon dia del pont arriba carregat de plans per a gaudir de les comarques gironines i especialment del Nadal.

Et portem una selecció de les millor propostes per a passar un gran dia fora de casa.

Cor de Teatre presenta l’emotiu «Scrooge» a Banyoles

A les 18 h

A la Factoria d’Arts Escèniques, Cor de Teatre presenta «Scrooge», la seva adaptació a capella del Conte de Nadal de Charles Dickens. L’avarícia i la desigualtat vers l’amistat i la generositat, qui triomfarà? Un musical emotiu per a tots els públics i per compartir en família.

Fira de Nadal a Empuriabrava

Tot el dia

Fins diumenge dia 10 de desembre Fira de Nadal, al passeig marítim. Horari d’obertura: de les 11;00 h a les 19.00 h.

ClickLloret a Lloret de Mar

Fins dissabte 9 de 10:00h a 13:30 h i de 17:00 h a 20:30 h exposició de diorames de Playmobil, inflables, espai Lego, parades, fotocall i tallers dintre del recinte de l’Erol (Parròquia).

Fira d'Hivern a Porqueres

A les 10 h

A l’exterior de l’estudi taller Carles Fontserè taller familiar Entreteixir la vida vegetal. De De 10:00 h a 12:00 h dinamització i exhibició del Bike Park. A les 20:30 h al Centre Cívic representació de l’espectacle teatral Catalans a la romana.

Fira de Nadal a Ripoll

A les 10:00 h

Al centre de la vila obertura de la fira i les atraccions. A les 10:30 h, arribada del Pare Noel, acompanyat d’Elfs i Grinchs, amb els Motards de Roosters. Recorregut pel centre de la fira fins a la plaça Gran. A les 11:00 h a la plaça Sant Eudald contacontes a càrrec de Carme Brugarola, A les 12:00 h cercavila musical per l’espai firal amb Men in Swing. A les 13:00 h desfilada de motos amb Elfos i Grinch’s pel recinte firal, a càrrec de Roosters Ripoll. A les 16:00 h a la plaça de la Lira taller familiar Estrelles per decorar l’arbre. A les 16:15 h arribada del Pare Noel, amb Elfs i Grinch’s, a càrrec dels Motards de Roosters. Recorregut per l’espai firal fins al Territori Grinch Roosters, on rebrà els infants fins a les 20:30h A les 18h a l’escenari de les Voltes ruleta del comerç. A les 18:30 h música itinerant amb Men in Swing. A les 19h xocolatada a benefici de La Marató.

Fira de Nadal a Tossa de Mar

Tot el dia

Fins diumenge 10 al nucli antic del municipi, fira de nadal amb artesania, música en viu, activitats per a la mainada i propostes grastonòmiques.

Temporada Alta a Girona

A les 20 h

A la sala La Planeta representació de «L’anticrist de Friedrich Nietzsche», amb Pol López.

Mercats

Trobareu mercats a les localitats de Calonge, La Cellera de Ter, l'Estartit, Figueres, Llagostera, Malgrat de Mar, Riudarenes, Sant Pau de Seguries, Tossa de Mar i Vidreres.