Opinió

El canvi per continuar igual

Cinc dies després d’haver-se fotut una patacada descomunal a Girona, ERC ha parlat: «també» prioritza un govern independentista a la ciutat. Perden bous i esquelles, la meitat dels vots i un regidor, i en comptes de passar fluix, de dissimular, de xiular mirant cap a un altre costat, intenten treure pit. Ells prioritzen un acord independentista.

Amb ERC i Junts a l’expectativa de salvar el que es pugui aquests dies vinents, els focus apunten ara a Sílvia Paneque però, sobretot a Lluc Salellas, que sembla que està per la labor de tirar endavant aquest govern independentista a la ciutat. El canvi, al final, haurà servit per continuar igual.

A Girona, mentrestant, s’ha sabut que el Truffaut, el cinema municipal, haurà de tancar la sala que va inaugurar fa mig any durant quinze dies perquè la falta de pendent a la platea provoca que hi hagi dificultats per veure la pantalla i els subtítols. L’obra es va fer malament d’inici i els esgraons que separen les fileres són massa baixos. El problema ha generat queixes dels espectadors, fins al punt que s’adverteix al públic, quan hi ha més de 30 persones a l’espai, que potser si entren no veuran res. És aquesta una gestió de l’equip de govern sortint, un mèrit més per avalar els seus resultats.

Subscriu-te per seguir llegint