La plataforma HBO Max incorpora més de 100 títols en català en l’últim mes

Ha passat a oferir un catàleg amb gairebé un 7% de contingut en aquesta llengua, i va en augment

Natàlia Garriga i Rosa Romà. | EUROPA PRESS

Natàlia Garriga i Rosa Romà. | EUROPA PRESS / Ddg. girona

Ddg. girona

Durant el darrer mes, la plataforma HBO Max ha augmentat de manera exponencial el seu contingut en llengua catalana. Aquest increment s’ha produït arran del conveni que van presentar la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i la presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Rosa Romà, el passat 1 de juny, i gràcies a la bona predisposició de la plataforma envers el contingut en català.

El conveni en qüestió permet a la Corporació cedir les seves pel·lícules i sèries ja doblades al Departament de Cultura, que al seu torn les està fent arribar a les plataformes, gràcies a les converses que ha establert amb elles des del principi de la legislatura. En el cas d’HBO Max, avui dia ja compta amb 105 títols en català, i la incorporació de títols continuarà augmentant. En tan sols un mes, HBO Max ha passat de tenir menys del 0,1% del seu catàleg en català, a tenir el voltant del 7% del catàleg en català.

Des del darrer cap de setmana s’han penjat 27 pel·lícules més i s’han afegit subtítols en català a les que ja estaven doblades.